More

  Latest Posts

  Wolff: DNF-urile vor face diferența în lupta pentru titlu

  Toto Wolff consideră că retragerile „vor face o mare diferență” în lupta din acest an a campionatului de Formula 1, și nu schimbările mici de puncte dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen.

  Hamilton a pierdut conducerea clasamentului piloților după ce a trecut linia în P5 ultima dată în Turcia, cu locul doi al lui Verstappen suficient pentru a-i oferi un avantaj de șase puncte în partea de sus a clasamentului.

  Hamilton s-a luptat de pe locul 11 ​​în grilă după o penalizare a motorului, dar fusese în dispută pentru un podium înainte ca Mercedes să opteze pentru a-l ține afara, în timp ce mașinile din jurul lui se opreau pentru intermediare noi, pentru a-l aduce apoi la boxe cu opt tururi rămase până la final.

  Decizia a fost pusă sub semnul întrebării de Hamilton la acea vreme și ulterior analizată de Mercedes, ale cărei date arătau că multiplul campion mondial ar fi scăzut în spatele punctelor dacă nu ar fi venit atunci când a fost chemat.

  Mercedes a spus după cursă că vrea să-și reducă pierderile aducându-l pe Hamilton, iar directorul echipei Wolff a subliniat consecințele pe care o cursă neterminată le-ar avea asupra luptei pentru titlu.

  “Întreg sezonul se mișcă înainte și înapoi”, a spus Wolff.

  „Facem greșeli împreună. Câștigăm împreună. În trecut aveam schimbări mult mai mari, cu oportunități pierdute.

  Wolff

  „A fost un apel foarte, foarte strâns. Am decis un singur lucru și a mers prost.

  „La final, am pierdut opt ​​puncte în Turcia de la Red Bull dintr-o penalizare pe grilă. Red Bull în Rusia a fost mulțumit de o pierdere de șapte puncte.

  „Așa că va fi foarte strâns până la sfârșit. DNF-urile vor face o mare diferență și asta a fost, de asemenea, o considerație, și nu schimbări de trei sau patru sau cinci puncte.” – a declarat Wolff.

  Hamilton are un singur DNF pe numele său până acum în acest sezon, nereușind să termine Marele Premiu al Italiei după coliziunea cu Verstappen care a dus la sancționarea pilotului Red Bull.

  Verstappen s-a retras și în acea confruntare, celălalt său DNF venind la Marele Premiu al Marii Britanii în urma contactului cu Hamilton în turul de deschidere al cursei. Hamilton a primit o penalizare în cursă, dar și-a revenit pentru a câștiga Marele Premiu pentru Mercedes.

  Verstappen nu a reușit să vadă steagul în carouri din Baku după ce a suferit o perforare în timp ce conducea, dar a fost clasificat după ce a parcurs mai mult de 90% din distanța de cursă.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss