Latest Posts

Wolff consideră că Vettel a livrat în ultimul său sezon la Ferrari

Vizualizări: 10472

2020 a fost un sezon deplorabil pentru Sebastian Vettel, iar întâmplarea face ca aceasta să fi fost ultima sa campanie alături de Ferrari, echipa visurilor sale. El s-a alăturat Scuderiei cu gândul la alte titluri, însă în final, nu a mai obținut vreunul.

Pilotul german, a schimbat acum decorul și s-a alăturat grupului Aston Martin F1 (fostă Racing Point), această formație fiind susținută de veșnicul rival al echipei de la Maranello, Mercedes. Brandul iconic, revine în sport după o absență de 60 de ani, dar de această dată, se va bucura de un motor Mercedes imbatabil și un șasiu fantastic.

O dată cu mutarea, fanii au așteptări mari pentru Vettel, aceștia sperând că va fi capabil să revină la forma din trecut. În cadrul Scuderiei, performanța sa a scăzut treptat, iar anul trecut, a avut loc lovitura de grație. Sunt și oameni care consideră că multiplul campion, nu mai are ce căuta în F1.

Interesant este că, cei mai mari adversari ai echipei Ferrari, Mercedes, au încredere deplină în abilitățile lui Vettel. Toto Wolff a declarat: „Sper că va avea un start bun. Sebastian avea nevoie de un lucru, mai presus de orice: o schimbare de decor. Dacă te adâncești tot mai mult, într-un scenariu negativ, atunci trebuie să faci o schimbare. El asta a făcut. Acum este într-un mediu complet diferit. De asta am așteptări mari de la el.”

Desi mulți consideră că ultima campanie a lui vettel cu Ferrari, a fost un fiasco, Wolff nu este de acord: „Nu consider că nu a livrat, condițiile generale au devenit din ce în ce mai rele”, a spus austriacul.

Ferrari nu i-a oferit niciodată lui Seb un monopost capabil să câștige campionatul. Statisticile reflectă faptul că Vettel s-a descurcat exemeplar cu pachetul pe care l-a primit. Lăsând la o parte ultimul sezon, el a reușit să câștige 14 curse și a obținut 55 de podiumuri pentru Scuderie. Este al 3-lea cel mai bun pilot pe care l-a avut Ferrari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La Aston Martin, Vettel va dori să își aducă cariera din nou, pe drumul cel bun și să demonstreze că încă este printre cei mai pricepuți piloți de pe grilă. În mijlocul plutonului, treaba lui nu va fi prea ușoară. Cu toate acestea, experiența ar trebui să își spună cuvântul.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss