Latest Posts

Wolff: Abordarea lui Russell în F1 se simte ca și cum ar fi fost aici “dintotdeauna”

Vizualizări: 12819

Șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff, a declarat că George Russell se simte ca și cum ar fi condus pentru echipă „dintotdeauna”, după prima sa cursă pentru echipă.

Ca junior la Mercedes, Russell a fost repartizat la Williams Racing timp de trei sezoane, unde a acumulat experiență și a arătat o promisiune care l-a convins pe Toto Wolff să îl promoveze pe un loc de curse la Mercedes AMG F1, în detrimentul lui Valtteri Bottas, cel care îl servea de mult timp.

George Russell este de mult timp în preajma echipei din Brackley și chiar l-a suplinit pe Lewis Hamilton, bolnav, la Marele Premiu Sakhir din 2020, iar potrivit lui Toto Wolff, această integrare treptată l-a ajutat masiv pe tânărul britanic să fie pregătit să fie partenerul septuplului campion mondial Lewis Hamilton.

Wolff

„S-a integrat foarte bine, este aproape ca și cum ar fi fost aici dintotdeauna”, a declarat Toto Wolff. „Și sunt foarte mulțumit de ei doi, de modul în care interacționează, de cât de respectuoși sunt unul față de celălalt”.

George Russell și Lewis Hamilton s-au luptat în primul lor duel ca și coechipieri la Marele Premiu de la Miami de săptămâna trecută, George Russell fiind chiar nevoit să cedeze poziția după ce a ieșit de pe pistă în virajul 11 în încercarea de a-l depăși pe Lewis Hamilton cu pneuri mai proaspete. În cele din urmă, George Russell a reluat poziția pentru a-l conduce pe Lewis Hamilton acasă pe locurile cinci, respectiv șase, Toto Wolff apreciind modul în care s-au luptat unul cu celălalt.

„Chiar și situația în care se întrec unul cu celălalt, și devine un pic, știți… Nu-ți las loc, ok, voi găsi o altă cale, apoi voi da poziția înapoi. Cred că așa ar trebui să se întreacă coechipierii între ei. Este în regulă. Sunt mulțumit de modul în care s-a acomodat”. În timp ce echipa Mercedes AMG F1 se luptă pentru performanță în timp ce încearcă să remedieze problemele sale paralizante legate de porpoising, se pare că George Russell a reușit să se descurce mai bine decât Lewis Hamilton cu W13, deoarece îl conduce pe ilustrul său coechipier cu 23 de puncte în clasamentul piloților.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Wolff

Toto Wolff a declarat că a fost impresionat de abordarea analitică a lui George Russell și are încredere că el și Lewis Hamilton pot contribui la redresarea sezonului 2022, adăugând că „nu și-ar putea dori o pereche mai bună. Când te uiți la palmaresul lui George Russell, care a câștigat titlul în F3 în anul său de debutant, iar apoi o F2, știam că este foarte bun”, a explicat austriacul.

„Și apoi, evident, școala Williams Racing și-a adăugat partea sa, așa că nu ne-am îndoit niciodată că va fi foarte bun și puteți vedea că se materializează pe pistă. Îmi place foarte mult abordarea lui. Este foarte rațional, fie că este cel mai rapid în P2, fie că este al unsprezecelea, este vorba doar de a aplica știința și de a încerca să facă mașina mai rapidă. Îmi place să îi văd lucrând împreună, nivelul este ridicat din partea amândurora. Iar asta ne-a pus într-o situație decentă în campionatul constructorilor, așa că nu mi-aș putea dori o pereche mai bună”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss