Latest Posts

Wolff a fost fermecat de prezentarea în PowerPoint, realizată de Russell

Vizualizări: 15391

Toto Wolff a descris momentul în care a știut că George Russell va ajunge pilot Mercedes – când a intrat în biroul său, la 15 ani. Russell a debutat pentru formația care a luat titlul constructorilor în ultimii 7 ani, în 2020, în Marele Premiu al Sakhir-ului, atunci când Lewis Hamilton a contractat noul coronavirus.

Russell ar fi putut să obțină victoria, însă o greșeală pe linia boxelor, a distrus o cursă perfectă. În ceea ce privește planurile pe termen lung, britanicul de 22 de ani, are toate șansele să devină pilot Mercedes, cât de curând, deși în 2021, rămâne la Williams.

Acum, Toto Wolff descrie momentul în care a simțit că Russell ar putea fi noul star: „Am contractul lui pregătit, de când avea 15 ani”, a declarat austriacul pentru Sky Germany. „Mi-a scris pe e-mail că are nevoie de un sfat, că a câștigat campionatul britanic de karting și Formula 4 britanică.”

„A venit la mine la birou, singur, într-un costum negru cu cravată – probabil era costumul pentru biserică, era puțin strâmt – și cu o prezentare în PowerPoint. În această prezentare, a trecut fiecare motiv pentru care ar putea să devină un pilot Mercedes de succes, în viitor.”

„A avut și o întrebare. Voia să concureze cu Carlin în Formula 3 și a întrebat dacă asta i-ar fi stricat aranjamentele cu mine, deoarece ei folosesc motoare Volkswagen. I-am spus că nu, că est totul ok și că dacă vrea să concureze cu Carlin, să o facă. Și are un contract cu Mercedes, de atunci.”

Wolff a oferit și mai multe detalii despre prezentare: „A fost bine făcută, deși era puțin emoționat. Și arăta puțin mai mult ca un contabil, decât ca un pilot de curse. În primul rând, a prezentat un CV, apoi o pagină cu plusuri, una cu minusuri și apoi un slide în care spunea ce pași vrea să facă pentru a corecta minusurile.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„A mai avut o hartă desenată, legată de cariera lui, unde la final, el era pilot Mercedes, în Formula 1. Deci avea totul planificat în capul lui, de ani de zile.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss