More

  Latest Posts

  Winter’s coming: ultima rundă de acțiune din 2019 la Circuito de Jerez – Angel Nieto

  Echipele și pilotii de MotoGP se îndreaptă către Circuito de Jerez – Angel Nieto pentru ultima rundă de acțiune pe pistă din 2019, pe 25 și 26 noiembrie. 

  La doar patru zile de la încheierea Grand Prix-ului post-Valencia, echipele și piloții MotoGP ™ își continuă pregătirile pentru 2020 la Circuito de Jerez – Angel Nieto pentru ultimele două zile de acțiune pe pistă din 2019. Yamaha a închis testul Valencia fruntașă după ce Maverick Viñales de la Monster Energy Yamaha MotoGP a ieșit cel mai rapid în fața duo-ului Petronas Yamaha SRT format din Fabio Quartararo și Franco Morbidelli. Viñales și coechipierul Valentino Rossi vor continua să lucreze la prototipul lor din 2020, care a fost inauggurat la Valencia, duo-satelitul sperând la Yamaha M1 de anul viitor.

  2 19

  Marc Marquez de la Repsol Honda a lucrat din greu la Valencia încercând diverse articole pentru motocicleta de anul viitor, iar Jerez se anunță la fel pentru Campionul Mondial. Progresul și adaptarea vor fi esențiale pentru fratele lui, Alex Marquez, colegul de echipă pentru 2020, în timp ce acesta continuă să se pregătească pentru sezonul său de debut.

  Ducati a dezvăluit un nou șasiu în Valencia, încercând să găsească în sfârșit un răspuns la necazurile lor cu colțul din mijloc. Andrea Dovizioso (echipa Ducati) a fost mulțumit de lucrările realizate la prototipul 2020, dar va folosi ambele zile la Jerez pentru a colecta mai multe date pentru  dezvoltarea unui alt prototip pentru testul Sepang din 2020. Coechipierul Danilo Petrucci speră să revină complet recuperat după ce lipsit o zi și jumătate în Valencia, dar Jack Miller de la Pramac Racing va fi din nou disponibil pentru a ajuta in 2020 în caz de nevoie. 

  3 13

  Alex Rins și Joan Mir (Suzuki Ecstar) îl vor avea pe pilotul de testare Sylvain Guintoli la îndemână pentru a-i ajuta să continue activitatea pe motorul 2020 și șasiul care au fost testate la Valencia, după spusele managerului echipei Davide Brivio. Între timp, Pol Espargaro de la Red Bull KTM Factory Racing spune că fabrica austriacă va avea câteva lucruri noi de testat la Jerez. Aprilia va lucra la diverse aspecte legate de electronică, așteptând ca prototipul lor 2020 să fie dezvăluit la Sepang.

  4 4

  Comentatorii MotoGP, Steve Day și Matt Birt, vă vor ține la curent cu toate noutățile și opiniile de la testul de la Jerez cu un live After the Flag pe motogp.com de la ora 18:30 (ora României) în ambele zile, cu ajutorul lui Simon Crafar și Amy Dargan la Circuitul de Jerez – Angel Nieto.

  Programul zilelor de testare:

  • Luni, 25 noiembrie, MotoGP Test Day 1, 12:00 – 20:00 (ora României)
  • Marți, 26 noiembrie, MotoGP Test Day 2, 12:00 – 20:00 (ora României)

  Sursa: MotoGP World Championship

  Photocredit: MotoGP World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss