More

  Latest Posts

  Winter Rally Covasna 2019 Aproape Gata De Start

  Winter Rally Covasna 2019 se va organiza in perioada 1-3 februarie in aceeasi zona cum am fost obisnuiti pana acum, mai exact in zona Covasna – Comandau. Ajungand la editia a 12-a la start se vor alinia cateva nume importante din motorsportul romanesc, dar si cateva modele de automobile care au participat in WRC in anii anteriori.

  Dupa ce la sfarsitul anului trecut s-a speculat si chiar publicat de catre fras ca va conta ca si etapa in cadrul campionatului national de raliuri, iata ca acest lucru nu s-a intamplat. Federatia Romana de Automobilism Sportiv a anuntat ca editia din acest an va fi monitorizata in vederea includerii in calendarul CNR 2020.

  Titi Aur va fi prezent la start dupa multi ani de pauza in care nu a concurat pe zapada, acesta va alerga la bordul unei Skoda Fabia R5 alaturi de Silviu Moraru, model pe care va concura si Dan Girtofan alaturi de Tudor Marza.

  Castigatorul editiei precedente, Antal Kovacs, va fi prezent la startul etapei cu Fiesta R5 de la Ford, acelasi model pe care il va pilota si Lencse Zoltan.

  Prima zi a evenimentului (1 februarie) are rezervata o sesiune de shakedown, urmata de prima proba speciala a editiei din 2019 care se va desfasura in centrul orasului Covasna .

  Ziua de sambata (2 februarie) are rezervate pentru concurenti un numar de 5 probe speciale, iar duminica ( 3 februarie ) se vor parcurge doua probe speciale.

  Pe lista de inscrieri (actualizat 19.01.2019) se regasesc un numar de 35 de echipaje, iar lista de inscrieri se poate vedea accesand Lista de Inscrieri Winter Rally Covasna

  Program Winter Rally Covasna 2019: 

  Vineri – 1 Februarie 2019:

  • PS 1 – SuperSpeciala COVASNA

  Sambata – 2 Februarie 2019

  • Ps 2: COMANDĂU
  • Ps 3: MICA SIRIU
  • Ps 4: KORPAȘ 1
  • Ps 5: TRANSYLVANIA HUNTER CIRESU
  • Ps 6 : KORPAȘ 2

  Duminica – 3 Februarie 2019

  • Ps 7: HÂRBOCA
  • Ps 8: PÂRÂUL HALOM

  Sursa: FanRally.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss