GP24 Media

LATEST POSTS

Wilson: ERC este terenul doveditor al tinerelor talente

Vizualizări: 19398

Rolul Campionatului European de Raliuri FIA în dezvoltarea tinerelor talente a fost consolidat și mai mult prin anunțul de vineri, cum că restructurarea categoriei ERC Junior va fi exclusiv pentru mașinile Rally3 din 2021.

Acesta este punctul de vedere al lui Malcolm Wilson, director al M-Sport, compania din spatele noului Fiesta Rally3.

Wilson, un fost pilot care a devenit un susținător de talente, a declarat: „Dezvoltarea de piloți tineri a fost întotdeauna în centrul afacerii noastre, iar Campionatul European de Raliuri FIA a fost de mult timp un teren doveditor pentru unii dintre cei mai buni veniți și talentați din lume. Suntem dedicați oferirii unui traseu clar și rentabil prin care cei mai promițători tineri să poată ajunge chiar în vârful sportului nostru, iar această nouă serie adaugă un alt șir la acel arc.”

„Aștept cu nerăbdare să văd ce talent iese în evidență în 2021 și să îi monitorizez progresul în timp ce lucrează spre scopul final de a deveni un viitor campion mondial”.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES