More

  Latest Posts

  Williams spune că echipa nu este în modul de criză

  Claire Williams insistă că echipa sa F1 nu este în modul de criză în urma startului întârziat din testări, dar spune că schimbări trebuie făcute pentru a asigur afaptul că același gen de probleme nu se vor repeta pe viitor.

  Williams au ratat primele două zile de teste din cauza unor probleme care au întârziat completarea noului monopost FW42, dar George Russell a reușit să completeze primele turururi cu mașina Miercuri după-amiaza.

  Echipa speră că capacitatea lor de a fi competitivi nu va fi afectată de startul întârziat, dar Williams este sigură că o analiză completă va avea loc pentru a asigura că echipa este echipată corespunzător de acum înainte.

  „Aș zice că acum că avem mașina pe circuit, suntem înapoi pe drumul cel bun,” spune Williams. „Dar avem încă multă muncă de făcut. Am spus dintotdeauna că va fi un drum lung.

  „Am spus că să reconstruim echipa aceasta va lua timp și multă muncă. Cred că a trebuit să construim mașina și a trebuit să trecem prin același proces prin care am trecut și anul trecut, iar acel proces evident nu este corect la noi.

  „Nu am găsit soluția perfectă încă și va trebui să lucrăm la asta pentru a ne asigura că totul merge cum trebuie pentru 2020. Dar asta cere timp.

  „Nu este modul de criză. Avem o călătorie în care ne aflăm și trebuie să ne asigurăm că suntem echipați corespunzător în ideea de a nu face aceste greșeli pe viitor, să producem o mașină mai bună și să avem mai mult succes pe circuit.”

  Foto-credit: Williams F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss