Latest Posts

Williams spune că echipa nu este în modul de criză

Vizualizări: 10464

Claire Williams insistă că echipa sa F1 nu este în modul de criză în urma startului întârziat din testări, dar spune că schimbări trebuie făcute pentru a asigur afaptul că același gen de probleme nu se vor repeta pe viitor.

Williams au ratat primele două zile de teste din cauza unor probleme care au întârziat completarea noului monopost FW42, dar George Russell a reușit să completeze primele turururi cu mașina Miercuri după-amiaza.

Echipa speră că capacitatea lor de a fi competitivi nu va fi afectată de startul întârziat, dar Williams este sigură că o analiză completă va avea loc pentru a asigura că echipa este echipată corespunzător de acum înainte.

„Aș zice că acum că avem mașina pe circuit, suntem înapoi pe drumul cel bun,” spune Williams. „Dar avem încă multă muncă de făcut. Am spus dintotdeauna că va fi un drum lung.

„Am spus că să reconstruim echipa aceasta va lua timp și multă muncă. Cred că a trebuit să construim mașina și a trebuit să trecem prin același proces prin care am trecut și anul trecut, iar acel proces evident nu este corect la noi.

„Nu am găsit soluția perfectă încă și va trebui să lucrăm la asta pentru a ne asigura că totul merge cum trebuie pentru 2020. Dar asta cere timp.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu este modul de criză. Avem o călătorie în care ne aflăm și trebuie să ne asigurăm că suntem echipați corespunzător în ideea de a nu face aceste greșeli pe viitor, să producem o mașină mai bună și să avem mai mult succes pe circuit.”

Foto-credit: Williams F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss