Latest Posts

Williams și-a prezentat noul monopost pentru 2021

Vizualizări: 10284

Williams a devenit cea de-a noua echipă care și-a lansat monopostul pentru sezonul 2021. În acest an, echipa britanică va miza, din nou, pe serviciile lui George Russell și Nicholas Latifi.

Din nefericire, lansarea noului monopost propus de cei de la Williams nu a fost lipsită de emoții. Inițial, echipa britanică a mizat pe folosirea unei aplicații care să prezinte monopostul prin intermediul realității augmentate, dar aceasta a fost spartă de hackeri.

În cele din urmă, Williams a decis, în ultimul moment, să-și prezinte monopostul prin intermediul unui eveniment restrâns, așa cum au făcut-o mai toate echipele. Diferențele față de 2020 nu sunt prea majore, singura diferență notabilă fiind predominanța albastrului în schema de culori a monopostului.

Aceeași George Russell și Nicholas Latifi vor fi piloții echipei și în 2021. Pentru Russell, 2021 va fi cel de-al treilea sezon în Formula 1 și tot cel de-al treilea an petrecut alături de Williams. De altfel, pilotul britanic va rămâne liber de contract la finalul sezonului, fiind favorit să semneze cu Mercedes pentru sezonul viitor.

De cealaltă parte a garajului, Nicholas Latifi este la al doilea sezon în Formula 1. Dacă în 2020, canadianul nu prea a rupt târgului, anul acesta va fi un an important pentru el, căci, la fel precum Russell și contractul său va expira la finele lui 2021.

După lansarea monopostului Williams, doar Ferrari mai trebuie să-și dezvăluie challengerul pentru 2021. Cu noua mașină a celor de la Williams și cu cei doi piloți ai echipei britanice ne vom reîntâlni la debutul stagiunii, programat să se desfășoare în Bahrain, în perioada 26-28 martie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24, Paul Athes
Photocredit: Williams Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss