Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Williams și-a prezentat noul monopost pentru 2021

  Williams a devenit cea de-a noua echipă care și-a lansat monopostul pentru sezonul 2021. În acest an, echipa britanică va miza, din nou, pe serviciile lui George Russell și Nicholas Latifi.

  Din nefericire, lansarea noului monopost propus de cei de la Williams nu a fost lipsită de emoții. Inițial, echipa britanică a mizat pe folosirea unei aplicații care să prezinte monopostul prin intermediul realității augmentate, dar aceasta a fost spartă de hackeri.

  În cele din urmă, Williams a decis, în ultimul moment, să-și prezinte monopostul prin intermediul unui eveniment restrâns, așa cum au făcut-o mai toate echipele. Diferențele față de 2020 nu sunt prea majore, singura diferență notabilă fiind predominanța albastrului în schema de culori a monopostului.

  Aceeași George Russell și Nicholas Latifi vor fi piloții echipei și în 2021. Pentru Russell, 2021 va fi cel de-al treilea sezon în Formula 1 și tot cel de-al treilea an petrecut alături de Williams. De altfel, pilotul britanic va rămâne liber de contract la finalul sezonului, fiind favorit să semneze cu Mercedes pentru sezonul viitor.

  De cealaltă parte a garajului, Nicholas Latifi este la al doilea sezon în Formula 1. Dacă în 2020, canadianul nu prea a rupt târgului, anul acesta va fi un an important pentru el, căci, la fel precum Russell și contractul său va expira la finele lui 2021.

  După lansarea monopostului Williams, doar Ferrari mai trebuie să-și dezvăluie challengerul pentru 2021. Cu noua mașină a celor de la Williams și cu cei doi piloți ai echipei britanice ne vom reîntâlni la debutul stagiunii, programat să se desfășoare în Bahrain, în perioada 26-28 martie.

  Sursa: GP24, Paul Athes

  Photocredit: Williams Racing


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss