Latest Posts

Williams se află pe locul secund în clasamentul celor mai mari evoluții față de sezonul precedent

Vizualizări: 14051

Williams a făcut al doilea cel mai mare pas înainte în ceea ce privește performanța mașinilor. Alex Albon a declarat că echipa sa a reușit să dezvolte în mod corect monopostul și a reușit să recupereze al doilea cel mai mare ecart, după cei de la Aston Martin.

Williams, Scuderia din Grove s-a luptat cu regulamentul tehnic, privind efectul de sol, din 2022, deoarece nu a avut forță de apăsare și a suferit de un echilibru slab la viteze mici. Acest lucru a lăsat echipa pe ultimul loc în campionatul constructorilor, cu doar opt puncte, față de 35 pentru AlphaTauri, următoarea clasată pe locul nouă.

Dar noul FW45 s-a dovedit a fi mai stabil și i-a permis lui Albon să adune un punct cu locul 10 din deschiderea sezonului în Bahrain, în timp ce coechipierul debutant Logan Sargeant a impresionat cu ajutorul unui loc 12.

Acest pas înainte, cu Sargeant înregistrând, de asemenea, al șaptelea cel mai rapid ritm de cursă, l-a lăsat pe Albon să-și laude echipa, pe Williams, pentru că a făcut progrese în timpul iernii, al doilea ca timp câștigat după Aston Martin, care a obținut un podium grație lui Fernando Alonso.

Williams se află pe locul secund în clasamentul celor mai mari evoluții față de sezonul precedent

Pilotul anglo-thailandez a declarat: “Am rulat cu forță de apăsare redusă, ceea ce a fost și mai complicat. Așa că, pentru a avea ritmul pe care l-am avut în aceste circumstanțe, trebuie să spun că sunt super mândru. Toată lumea sunt sigur că se uită la Aston Martin pe podium și se gândește ce pas a făcut. Dar noi suntem pe locul doi. Când te uiți la noi de anul trecut la acest an în această poziție, în urmă cu 12 luni, trebuie să spun că am făcut o treabă extraordinară. Desigur, am fost de încredere, ceea ce ajută. Dar am obținut puncte la prima cursă”.

GP24 PronoContest, jocul gratuit în care vă încurajăm să creați pronosticuri pentru cursele de Formula 1.Williams se află pe locul secund în clasamentul celor mai mari evoluții față de sezonul precedentApăsați click pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest, unde puteți să vă jucați și să câștigați premii interesante.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Noul director al echipei, James Vowles, a declarat deja că Williams este deschisă la sacrificarea dezvoltării mașinii din 2023 pentru a aduce succes pe termen mai lung. Dar Albon a considerat în continuare că FW45 ar putea obține puncte mai regulat decât predecesorul său, care a făcut acest lucru în cinci ocazii, spunând: “Nu este o problemă: “Cred că da.

“Nu aș fi spus așa ceva venind în [Bahrain], dar după, cine mai știe. Ne-am calificat în afara poziției. Ar fi trebuit să ne calificăm mai sus, în opinia mea. Ar fi făcut cursa noastră mult mai ușoară. Dar acesta este un progres. Nu vreau să fiu prea optimist, dar spunând și asta, reversul medaliei, știu că avem câteva lucruri pentru următoarele două curse care ne pot împinge cu adevărat înainte.”

Williams se află pe locul secund în clasamentul celor mai mari evoluții față de sezonul precedent

Fostul pilot al echipei Red Bull F1, Albon a mai considerat că echipa știe deja care sunt zonele care trebuie să le vizeze pentru a găsi câștiguri imediate de timp pe tur, dacă se ține de dezvoltarea modelului FW45.

El a spus: “Trebuie să ne evaluăm punctele slabe, acesta este principalul lucru.

“Știm în ceea ce privește nivelul de forță de apăsare unde există avantaje.

“Avem un fel de caracter diferit față de majoritatea oamenilor – Suntem foarte rapizi pe liniile drepte și mai puțin rapizi în viraje. Dar facem să funcționeze și cred că trebuie să facem ceea ce este bine pentru mașina noastră în acest moment. Încă mai trebuie să formăm unele probleme caracteristice – asta va dura, eventual, un pic mai mult timp. Dar pentru moment, pe termen scurt, știm unde ne putem îmbunătăți. Există timp pe tur acolo. Suntem rapizi și stabili.”

Williams se află pe locul secund în clasamentul celor mai mari evoluții față de sezonul precedent

  • Mai multe știri despre Campionatului Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: GP24 Media/Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss