More

  Latest Posts

  Williams nu se grăbesc să aleagă al doilea pilot pentru 2019

  Claire Williams este mai mult decât fericită să aștepte, și să se folosească de tot timpul posibil pentru a decide cine va fi coechipierul lui George Russell la Williams pentru 2019.

  Echipa are un scurt shortlist de candidați pentru locul liber al echipei, potrivit șefului deputat al Williams, Claire Williams.

  Mai devreme luna aceasta, Williams au anunțat că l-au semnat pe George Russell, pilot junior Mercedes și lider curent al campionatului Formula 2. Acționând ca o pauza de la fostul sistem de a semna doi piloți cu suport financiar major.

  Russell va ocupa locul lui Lance Stroll, care va pleca la Force India pentru 2019. Sergey Sirotkin se luptă pentru a își păstra locul la echipă pentru al doilea său an în Formula 1.

  Alți candidați pentru loc mai sunt și Artem Markelov, actual pilot Formula 2, Robert Kubica și fostul pilot Force India, Esteban Ocon, dar Williams este fericită să nu se grăbească în a finaliza decizia.

  „Nu mă grăbesc să fac asta. Avem un scurt shortlist peste care ne uităm în acest moment. Pe cât de important a fost să semnăm un pilot talentat pentru primul scaun, este la fel de important și pentru cel de-al doilea. Avem opțiuni. Tot ce facem este să ne asigurăm că semnăm cel mai bun pilot posibil bazat pe criteriile pe care le-am stabilit pentru acel post.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss