GP24 Media

LATEST POSTS

Williams nu se grăbesc să aleagă al doilea pilot pentru 2019

Vizualizări: 9228

Claire Williams este mai mult decât fericită să aștepte, și să se folosească de tot timpul posibil pentru a decide cine va fi coechipierul lui George Russell la Williams pentru 2019.

Echipa are un scurt shortlist de candidați pentru locul liber al echipei, potrivit șefului deputat al Williams, Claire Williams.

Mai devreme luna aceasta, Williams au anunțat că l-au semnat pe George Russell, pilot junior Mercedes și lider curent al campionatului Formula 2. Acționând ca o pauza de la fostul sistem de a semna doi piloți cu suport financiar major.

Russell va ocupa locul lui Lance Stroll, care va pleca la Force India pentru 2019. Sergey Sirotkin se luptă pentru a își păstra locul la echipă pentru al doilea său an în Formula 1.

Alți candidați pentru loc mai sunt și Artem Markelov, actual pilot Formula 2, Robert Kubica și fostul pilot Force India, Esteban Ocon, dar Williams este fericită să nu se grăbească în a finaliza decizia.

„Nu mă grăbesc să fac asta. Avem un scurt shortlist peste care ne uităm în acest moment. Pe cât de important a fost să semnăm un pilot talentat pentru primul scaun, este la fel de important și pentru cel de-al doilea. Avem opțiuni. Tot ce facem este să ne asigurăm că semnăm cel mai bun pilot posibil bazat pe criteriile pe care le-am stabilit pentru acel post.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES