More

  Latest Posts

  Williams F1: Albon a “depășit așteptările” în primele săptămâni.

  Jost Capito, CEO-ul echipei Williams F1 din Formula 1, a declarat că noua sa achiziție, Alex Albon, a “depășit așteptările” în primele sale săptămâni de lucru cu echipa.

  Albon și-a pierdut locul la Red Bull Racing la sfârșitul sezonului 2020 din F1 și, în loc să fie preluat de echipa soră AlphaTauri, pilotul anglo-thailandez a petrecut un an în afara categoriei, concurând în schimb cu un Ferrari AF Corse în DTM. În acest an, Albon revine în F1 cu echipa Williams F1, care l-a recrutat pentru a-l înlocui pe George Russell, care a plecat la echipa Mercedes AMG F1.

  În timpul primului din cele două teste de pre-sezon din F1, desfășurate la Barcelona, Alex Albon a părut să se acomodeze la Williams FW44, declarând că echipa “are o bază bună” pentru restul sezonului.

  Williams

  Întrebat despre primele săptămâni de lucru ale lui Alex Albon la gruparea din Grove, Jost Capito s-a declarat încântat de integrarea pilotului de 25 de ani în echipă. „Sunt foarte impresionat, este foarte bun în ceea ce privește informațiile pe care le oferă la evaluarea mașinii”, a declarat Jost Capito. „El este destul de calm. Are un feeling foarte bun cu mașina. A lucrat bine cu inginerii și cu întreaga echipă”.

  „Cred că este echilibrul potrivit între un tip drăguț și atunci când este în mașină, o înțelege. El împinge și este un luptător. Mă așteptam să fie foarte bun în cadrul echipei, dar mi-a depășit așteptările”.

  Albon a declarat că s-a bucurat să construiască relații cu noii săi coechipieri în primele luni de lucru împreună și crede că Williams F1 are „rețeta pentru un viitor minunat”. „Există o mare agitație în echipă. Îmi place foarte mult această echipă. Evident, am avut o relație scurtă, dar băieții sunt grozavi și foarte motivați să facă bine, ceea ce este important. Ei vin după un an mare anul trecut și speranța este de a menține acest impuls”.

  Williams

  „Există o nouă investiție de la Dorilton și sunt, de asemenea, foarte motivați, sunt oameni foarte pozitivi și există o combinație excelentă acolo. Simt că avem rețeta pentru un an grozav și un viitor cu adevărat grozav la Williams F1. Sunt încântat să văd ce are de oferit”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss