More

  Latest Posts

  Williams F1: Albon a “depășit așteptările” în primele săptămâni.

  Jost Capito, CEO-ul echipei Williams F1 din Formula 1, a declarat că noua sa achiziție, Alex Albon, a “depășit așteptările” în primele sale săptămâni de lucru cu echipa.

  Albon și-a pierdut locul la Red Bull Racing la sfârșitul sezonului 2020 din F1 și, în loc să fie preluat de echipa soră AlphaTauri, pilotul anglo-thailandez a petrecut un an în afara categoriei, concurând în schimb cu un Ferrari AF Corse în DTM. În acest an, Albon revine în F1 cu echipa Williams F1, care l-a recrutat pentru a-l înlocui pe George Russell, care a plecat la echipa Mercedes AMG F1.

  În timpul primului din cele două teste de pre-sezon din F1, desfășurate la Barcelona, Alex Albon a părut să se acomodeze la Williams FW44, declarând că echipa “are o bază bună” pentru restul sezonului.

  Williams

  Întrebat despre primele săptămâni de lucru ale lui Alex Albon la gruparea din Grove, Jost Capito s-a declarat încântat de integrarea pilotului de 25 de ani în echipă. „Sunt foarte impresionat, este foarte bun în ceea ce privește informațiile pe care le oferă la evaluarea mașinii”, a declarat Jost Capito. „El este destul de calm. Are un feeling foarte bun cu mașina. A lucrat bine cu inginerii și cu întreaga echipă”.

  „Cred că este echilibrul potrivit între un tip drăguț și atunci când este în mașină, o înțelege. El împinge și este un luptător. Mă așteptam să fie foarte bun în cadrul echipei, dar mi-a depășit așteptările”.

  Albon a declarat că s-a bucurat să construiască relații cu noii săi coechipieri în primele luni de lucru împreună și crede că Williams F1 are „rețeta pentru un viitor minunat”. „Există o mare agitație în echipă. Îmi place foarte mult această echipă. Evident, am avut o relație scurtă, dar băieții sunt grozavi și foarte motivați să facă bine, ceea ce este important. Ei vin după un an mare anul trecut și speranța este de a menține acest impuls”.

  Williams

  „Există o nouă investiție de la Dorilton și sunt, de asemenea, foarte motivați, sunt oameni foarte pozitivi și există o combinație excelentă acolo. Simt că avem rețeta pentru un an grozav și un viitor cu adevărat grozav la Williams F1. Sunt încântat să văd ce are de oferit”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss