GP24 Media

LATEST POSTS

Williams F1: Albon a “depășit așteptările” în primele săptămâni.

Formula 1
Vizualizări: 22492

Jost Capito, CEO-ul echipei Williams F1 din Formula 1, a declarat că noua sa achiziție, Alex Albon, a “depășit așteptările” în primele sale săptămâni de lucru cu echipa.

Albon și-a pierdut locul la Red Bull Racing la sfârșitul sezonului 2020 din F1 și, în loc să fie preluat de echipa soră AlphaTauri, pilotul anglo-thailandez a petrecut un an în afara categoriei, concurând în schimb cu un Ferrari AF Corse în DTM. În acest an, Albon revine în F1 cu echipa Williams F1, care l-a recrutat pentru a-l înlocui pe George Russell, care a plecat la echipa Mercedes AMG F1.

În timpul primului din cele două teste de pre-sezon din F1, desfășurate la Barcelona, Alex Albon a părut să se acomodeze la Williams FW44, declarând că echipa “are o bază bună” pentru restul sezonului.

Williams

Întrebat despre primele săptămâni de lucru ale lui Alex Albon la gruparea din Grove, Jost Capito s-a declarat încântat de integrarea pilotului de 25 de ani în echipă. „Sunt foarte impresionat, este foarte bun în ceea ce privește informațiile pe care le oferă la evaluarea mașinii”, a declarat Jost Capito. „El este destul de calm. Are un feeling foarte bun cu mașina. A lucrat bine cu inginerii și cu întreaga echipă”.

„Cred că este echilibrul potrivit între un tip drăguț și atunci când este în mașină, o înțelege. El împinge și este un luptător. Mă așteptam să fie foarte bun în cadrul echipei, dar mi-a depășit așteptările”.

Albon a declarat că s-a bucurat să construiască relații cu noii săi coechipieri în primele luni de lucru împreună și crede că Williams F1 are „rețeta pentru un viitor minunat”. „Există o mare agitație în echipă. Îmi place foarte mult această echipă. Evident, am avut o relație scurtă, dar băieții sunt grozavi și foarte motivați să facă bine, ceea ce este important. Ei vin după un an mare anul trecut și speranța este de a menține acest impuls”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Williams

„Există o nouă investiție de la Dorilton și sunt, de asemenea, foarte motivați, sunt oameni foarte pozitivi și există o combinație excelentă acolo. Simt că avem rețeta pentru un an grozav și un viitor cu adevărat grozav la Williams F1. Sunt încântat să văd ce are de oferit”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES