GP24 Media

LATEST POSTS

Williams dornici să nu împartă vina în legătură cu întârzierea mașinii F1

Vizualizări: 26475

Williams sunt împotriva împărțirii de vină pentru întârzierele care au dus la situația în care echipa a ratat primele două zile de testare în pre-sezon.

Echipa bazată în Grove a fost absentă în primele două zile ale testelor de pre-sezon din Barcelona, având parte de probleme care au întârziat completarea monopostului lor pentru 2019, FW42.

Cea mai recentă mașină a celor de la Williams a ajuns la Barcelona în dimineața zilei de miercuri. Doar câteva ore mai târziu, George Russell a completat primele tururi în noul monopost.

Problemele au pus paie pe foc când vine vorba de speculația asupra viitorului șef tehnic Williams, Paddy Lowe, după ce echipa a produs de departe cea mai lentă mașină de pe grilă în 2018 și au avut parte de unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria echipei.

Întrebată despre zvonuri în media în legătură cu viitorul lui Lowe, șefa deputată a echipei, Claire Williams a spus: „Nu le-am acordat atenție (mediei) să fiu sinceră,

„Întotdeauna există multă speculație în circumstanțe de genul acesta, dar nu vrem să dăm vina pe nimeni aici la Williams, nu ăsta este lucrul pe care trebuie să ne concentrăm energia în acest moment.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Este vorba de a lucra împreună și de a înțelege de ce nu am reușit să avem mașina pregătită, iar apoi să privim problemele și să învățăm din greșeli

„Când dai greș în felul acesta este un amalgam de lucruri care te trag în jos din păcate. Trebuie să ne facem analizele și cel mai important lucru este că avem mașina aici și că acum putem să ne gândim puțin la ce a mers prost.

„Evident că știm factorii principali – nu factorii principali – dar de ce suntem întârziați. Dar nu vrem să discutăm asta. Nu o să vorbim despre probleme interne în public, nu este normal. Va trebui să facem tot ce putem să analizăm situația înapoi la fabrică și să ne asigurăm că așa ceva nu se mai întampla vreodata.”

Photo-credit: Williams F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES