Latest Posts

Williams dezvăluie mașina FW44 pentru sezonul 2022

Vizualizări: 20953

Williams și-a dezvăluit noua mașina de Formula 1 pentru 2022 în cadrul unui eveniment de lansare.

Echipa din Grove a scos husele de pe ceea ce pare a fi o mașină de spectacol FW44 în timpul unui eveniment digital. Pe măsură ce echipa se îndreaptă spre era noilor reguli, și-a modificat schema de culori la un nou amestec de albastru și roșu. Se spune că adăugarea de roșu a fost inspirată de hotărârea de a promova rădăcinile britanice ale echipei.

Williams FW44

Williams speră să dezvolte impulsul pe care l-a câștigat în 2021, unde a urcat din partea de jos a campionatului constructorilor și a terminat pe locul opt datorită punctelor obținute de George Russell și Nicholas Latifi. Jost Capito a spus că speră că îmbunătățirile de anul trecut vor juca un rol în conducerea echipei în acest sezon. „A fost un sezon grozav pentru noi, mai ales pasul din 2020 până în 2021”, a spus el. “Acest rezultat, punctele și podiumul, au dat un impuls întregii echipe. Sper că acest impuls va apărea în performanța FW44 din acest an.”

În timp ce Latifi rămâne încă un sezon la echipă, Williams l-a primit pe fostul pilot Red Bull Alex Albon în locul lui Russell, care s-a mutat la Mercedes. Albon și-a petrecut sezonul 2021 ca rezervă Red Bull, deoarece echipa din Milton Keynes l-a ajutat să-și ușureze întoarcerea la curse. Vorbind despre revenirea sa în F1, Albon a spus: „Se simte ca un an de zile și sunt nerăbdător să încep – ți se face foame să te întorci în mașină.

„Anul trecut a fost de fapt o modalitate de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită, într-un mod care nu este concentrat doar pe partea de conducere. Aceasta este o echipă care este într-adevăr în urcare și sper că vom putea folosi ceea ce știu eu pentru a ajunge și mai sus”. Williams continuă să treacă printr-o reconstrucție sub noii proprietari, Dorilton Capital, și speră să facă progrese suplimentare odată cu noile reguli, oferind o resetare care ar trebui să ajute echipele mai mici ale F1.

Echipa va concura din nou cu motoare Mercedes, fiind partenerul producătorului german de la începutul erei turbo-hibride a F1 în 2014.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss