More

  Latest Posts

  Williams s-ar putea întoarce la motoare Renault din 2020

  Cei de la Williams sunt interesați de un contract pentru a folosi motoare Renault din 2020, conform unor rapoarte din presa europeană.

  Echipa britanică folosește motoare Mercedes-Benz din 2014 încoace. Aceștia au legături strânse cu producătorul german al cărui manager, Toto Wolff, este un fost investitor din cadrul Williams.

  Echipa este într-o situație delicată după câteva sezoane slabe, iar anul acesta aceștia nu au reușit să obțină niciun punct în primele nouă curse ale sezonului. Cele nouă campionate ale echipei, ultimul obținut acum 22 ani, par foarte îndepărtate. Ultima victorie a echipei s-a înregistrat în 2012 când Pastor Maldonado se impunea în Spania.

  Lipsa evidentă de performanță a echipei poate fi explicată prin lipsa unei determinări de a dezvolta o transmisie și o cutie de viteze performantă, deoarece motorul din monopostul Williams este același ca și în monopostul lui Lewis Hamilton. Echipa pare să aibă nevoie de cineva care să îi îndrume într-o direcție bună după ce directorul tehnic, Pat Frye, a plecat din cadrul Williams.

  Revista germană AutoBild a relatat săptămâna trecută că Williams este în procesul de negociere pentru a obține motoare Renault din 2020. Echipa de uzină Renault este momentan pe locul 5 în clasamentul constructorilor, dar în fața lor la o distanță semnificativă este McLaren, echipă care de asemenea folosește motoare Renault. Un finish impresionant cu ambele mașini în puncte a consolidat McLaren ca și cea mai bună echipă din afara topului 3.

  Totuți, în condițiile în care Williams ar efectua mutarea către motoare Renault, McLaren ar putea lua în considerare o mutare la rândul lor către motorizarea Mercedes. McLaren și Mercedes au o istorie lungă împreună în acest sport, echipa germană fiind investitori la McLaren pentru 15 ani înainte de a-și face reapariția în 2010 după ce a preluat formația Brawn GP.

  Nu există foarte multe surse sau dovezi care să alimenteze aceste zvonuri deocamdată, iar nicio echipă nu a comentat pe această temă.

  • Source: Autobild
  • Photocredit: F1 Gameplay

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss