Latest Posts

Williams s-ar putea întoarce la motoare Renault din 2020

Vizualizări: 14510

Cei de la Williams sunt interesați de un contract pentru a folosi motoare Renault din 2020, conform unor rapoarte din presa europeană.

Echipa britanică folosește motoare Mercedes-Benz din 2014 încoace. Aceștia au legături strânse cu producătorul german al cărui manager, Toto Wolff, este un fost investitor din cadrul Williams.

Echipa este într-o situație delicată după câteva sezoane slabe, iar anul acesta aceștia nu au reușit să obțină niciun punct în primele nouă curse ale sezonului. Cele nouă campionate ale echipei, ultimul obținut acum 22 ani, par foarte îndepărtate. Ultima victorie a echipei s-a înregistrat în 2012 când Pastor Maldonado se impunea în Spania.

Lipsa evidentă de performanță a echipei poate fi explicată prin lipsa unei determinări de a dezvolta o transmisie și o cutie de viteze performantă, deoarece motorul din monopostul Williams este același ca și în monopostul lui Lewis Hamilton. Echipa pare să aibă nevoie de cineva care să îi îndrume într-o direcție bună după ce directorul tehnic, Pat Frye, a plecat din cadrul Williams.

Revista germană AutoBild a relatat săptămâna trecută că Williams este în procesul de negociere pentru a obține motoare Renault din 2020. Echipa de uzină Renault este momentan pe locul 5 în clasamentul constructorilor, dar în fața lor la o distanță semnificativă este McLaren, echipă care de asemenea folosește motoare Renault. Un finish impresionant cu ambele mașini în puncte a consolidat McLaren ca și cea mai bună echipă din afara topului 3.

Totuți, în condițiile în care Williams ar efectua mutarea către motoare Renault, McLaren ar putea lua în considerare o mutare la rândul lor către motorizarea Mercedes. McLaren și Mercedes au o istorie lungă împreună în acest sport, echipa germană fiind investitori la McLaren pentru 15 ani înainte de a-și face reapariția în 2010 după ce a preluat formația Brawn GP.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Nu există foarte multe surse sau dovezi care să alimenteze aceste zvonuri deocamdată, iar nicio echipă nu a comentat pe această temă.

  • Source: Autobild
  • Photocredit: F1 Gameplay
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss