GP24 Media

LATEST POSTS

Williams ar putea începe să folosească motoare Alpine din 2022

Vizualizări: 21374

 

După plecarea lui Cyril Abiteboul de la începutul anului și redenumirea echipei din Renault în Alpine, noi vești vin despre un posibil parteneriat tehnic între Alpine și Williams începând cu 2022, atunci când va intra în vigoare noul regulament tehnic în Formula 1.

Conform unor surse lansate de Gazzetta dello Sport, Alpine ar urma să le ofere celor de la Williams motoarele în Formula 1 începând din sezonul viitor. Actualmente, echipa britanică mizează pe un parteneriat tehnic extrem de solid pe care îl are din 2014 cu cei de la Mercedes.

După ce Red Bull Racing și McLaren au renunțat la motoarele Renault, Alpine a rămas cu motorizare doar pentru echipa de uzină. Actualmente, conform strategiei propuse de noul manageriat al brandului francez, se caută, din nou, o a doua echipă care să ruleze cu power unit-urile francezilor.

Williams a avut o colaborare în trecut cu Renault, în două rânduri, între 1989 și 1997 și în sezoanele 2012 și 2013. Dacă în primul mandat, Renault i-a adus pe cei de la Williams în postura de a lua numeroase titluri mondiale, al doilea stint al britanicilor cu motoristul francez a adus doar o singură victorie, cea a lui Pastor Maldonado obținută în 2012, la Barcelona.

Williams are actualmente un parteneriat tehnic cu Mercedes, constructorul german oferind pe lângă power unit-uri și aportul tehnic necesar pentru a ajuta echipa britanică să rămână în continuare pe linia de plutire după problemele recente întâmpinate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

Sursa: GP Blog
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES