More

  Latest Posts

  Williams anunță data lansării mașinii FW44 pentru 2022

  Williams a devenit ultima echipă de F1 care și-a anunțat planurile privind lansarea noii lor mașini, concepută conform noilor regulamente ale Formulei 1 din 2022.

  FW44, așa cum urmează să fie numit noul challenger al echipei, va fi prezentat într-un eveniment digital pe 15 februarie, la 1300 GMT. Mașina va fi pilotată în acest sezon de Nicholas Latifi – în ceea ce va fi al treilea sezon cu echipă – și Alex Albon, care se întoarce în Formula 1 după un an pe margine ca pilot de rezervă al Red Bull și AlphaTauri.

  Ambii piloți, împreună cu directorul echipei Jost Capito, vor fi la îndemână pentru a prezenta noua mașină, care va fi prima proiectată sub îndrumarea directorului tehnic Francois-Xavier Demaison – care a lucrat anterior cu Capito la modelul Volkswagen care a cucerit Campionatului Mondial de Raliuri. În mod emoționant, FW44 va fi, de asemenea, prima mașină Williams nouă care va fi dezvăluită după ce cofondatorul echipei Sir Frank Williams a murit în noiembrie anul trecut, la vârsta de 79 de ani.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
  Sursa: Formula 1
  Photocredit: Formula 1

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1

  Latest Posts

  Don't Miss