More

  Latest Posts

  Williams anunță data lansării mașinii FW44 pentru 2022

  Williams a devenit ultima echipă de F1 care și-a anunțat planurile privind lansarea noii lor mașini, concepută conform noilor regulamente ale Formulei 1 din 2022.

  FW44, așa cum urmează să fie numit noul challenger al echipei, va fi prezentat într-un eveniment digital pe 15 februarie, la 1300 GMT. Mașina va fi pilotată în acest sezon de Nicholas Latifi – în ceea ce va fi al treilea sezon cu echipă – și Alex Albon, care se întoarce în Formula 1 după un an pe margine ca pilot de rezervă al Red Bull și AlphaTauri.

  Ambii piloți, împreună cu directorul echipei Jost Capito, vor fi la îndemână pentru a prezenta noua mașină, care va fi prima proiectată sub îndrumarea directorului tehnic Francois-Xavier Demaison – care a lucrat anterior cu Capito la modelul Volkswagen care a cucerit Campionatului Mondial de Raliuri. În mod emoționant, FW44 va fi, de asemenea, prima mașină Williams nouă care va fi dezvăluită după ce cofondatorul echipei Sir Frank Williams a murit în noiembrie anul trecut, la vârsta de 79 de ani.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss