Latest Posts

Williams a primit o acreditarea de mediu de trei stele de la FIA

Vizualizări: 10227

Williams F1 a primit o acreditare de trei stele din partea FIA după ce și-au anunțat planul de a deveni climatic pozitivi până în 2030 – cel mai înalt nivel de recunoaștere a acțiunilor pentru mediu al organismului de conducere.

Programul de acreditare de mediu al FIA ajută echipele să-și măsoare performanțele de mediu cu un program specific și, după un audit din august, FIA i-a acordat echipei Williams F1 cea mai mare distincție – pe care Mercedes a primit-o și în 2020 și Ferrari în iunie 2021.

Williams F1 și-a anunțat miercuri intenția de a deveni climatic pozitivi în 2030, o strategie ambițioasă de sustenabilitate, care va vedea echipa să ia măsuri pentru reducerea deșeurilor, creșterea biodiversității la baza lor și creșterea diversității forței de muncă, printre alte proiecte.

„Formula 1 are puterea de a inspira milioane de oameni din întreaga lume și a fost în fruntea unei cantități incredibile de tehnologii avansate”, a declarat CEO-ul Williams F1, Jost Capito.

Williams a primit o acreditarea de mediu de trei stele de la FIA

„Noi, ca industrie, avem puterea de a ne folosi sportul ca platformă și catalizator pentru totdeauna, contribuind la abordarea provocărilor cu care ne confruntăm ca planetă și, prin urmare, Williams Racing salută programul de acreditare de mediu al FIA ca stimulent pentru a împinge oamenii să acționeze împotriva schimbărilor climatice”.

„Suntem mândri că am atins acest cel mai înalt nivel de acreditare și vom continua în urmărirea obiectivelor ambițioase pentru a contribui la ridicarea nivelului de bază al performanței durabile în industria noastră și nu numai”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

CEO-ul F1 și președintele Stefano Domenicali au adăugat: „Felicit Williams Racing pentru această realizare uimitoare care arată angajamentul puternic al echipei și al întregului sport de a crea și de a oferi un sport sustenabil pentru viitor. Formula 1 are angajamentul de a avea net zero carbon până în 2030 și acest lucru implică toată lumea din sport”.

„Cu toții facem deja multe pentru a reduce amprenta noastră de carbon, pentru a elimina deșeurile și materialele plastice de unică folosință și în următorii ani vom crea un combustibil durabil pentru mașinile care vor schimba jocul pentru sectorul auto. Încă o dată Formula 1 poate fi un lider în inovațiile tehnologice care oferă soluții din lumea reală, iar Williams Racing demonstrează că joacă rolul său important în schimbarea pozitivă.”

Williams a primit o acreditarea de mediu de trei stele de la FIA

În timp ce președintele FIA, Jean Todt, a adăugat: „Cadrul de certificare de mediu FIA este un standard important prin care durabilitatea este măsurată în cadrul sportului cu motor și al părților interesate ale acestuia”.

„Sunt încântat să văd că angajamentele și acțiunile puternice luate de Williams Racing l-au adus la nivelul celor trei stele și îi felicit pentru această realizare importantă. Inovațiile pionierește au făcut întotdeauna parte din cursele motorizate. Dorim să avem net zero carbon până în 2030 și toate echipele pot contribui astfel la acest obiectiv strategic”.

Sustenabilitatea este, de asemenea, unul dintre cei trei piloni cheie în inițiativa #WeRaceAsOne a Formulei 1, care a fost lansată anul trecut și reorientată pentru 2021 pe diversitate și incluziune, durabilitate și comunitate.

Williams a primit o acreditarea de mediu de trei stele de la FIA

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss