GP24 Media

LATEST POSTS

Williams a primit o acreditarea de mediu de trei stele de la FIA

Williams
Vizualizări: 9871

Williams F1 a primit o acreditare de trei stele din partea FIA după ce și-au anunțat planul de a deveni climatic pozitivi până în 2030 – cel mai înalt nivel de recunoaștere a acțiunilor pentru mediu al organismului de conducere.

Programul de acreditare de mediu al FIA ajută echipele să-și măsoare performanțele de mediu cu un program specific și, după un audit din august, FIA i-a acordat echipei Williams F1 cea mai mare distincție – pe care Mercedes a primit-o și în 2020 și Ferrari în iunie 2021.

Williams F1 și-a anunțat miercuri intenția de a deveni climatic pozitivi în 2030, o strategie ambițioasă de sustenabilitate, care va vedea echipa să ia măsuri pentru reducerea deșeurilor, creșterea biodiversității la baza lor și creșterea diversității forței de muncă, printre alte proiecte.

„Formula 1 are puterea de a inspira milioane de oameni din întreaga lume și a fost în fruntea unei cantități incredibile de tehnologii avansate”, a declarat CEO-ul Williams F1, Jost Capito.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Noi, ca industrie, avem puterea de a ne folosi sportul ca platformă și catalizator pentru totdeauna, contribuind la abordarea provocărilor cu care ne confruntăm ca planetă și, prin urmare, Williams Racing salută programul de acreditare de mediu al FIA ca stimulent pentru a împinge oamenii să acționeze împotriva schimbărilor climatice”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Suntem mândri că am atins acest cel mai înalt nivel de acreditare și vom continua în urmărirea obiectivelor ambițioase pentru a contribui la ridicarea nivelului de bază al performanței durabile în industria noastră și nu numai”.

CEO-ul F1 și președintele Stefano Domenicali au adăugat: „Felicit Williams Racing pentru această realizare uimitoare care arată angajamentul puternic al echipei și al întregului sport de a crea și de a oferi un sport sustenabil pentru viitor. Formula 1 are angajamentul de a avea net zero carbon până în 2030 și acest lucru implică toată lumea din sport”.

„Cu toții facem deja multe pentru a reduce amprenta noastră de carbon, pentru a elimina deșeurile și materialele plastice de unică folosință și în următorii ani vom crea un combustibil durabil pentru mașinile care vor schimba jocul pentru sectorul auto. Încă o dată Formula 1 poate fi un lider în inovațiile tehnologice care oferă soluții din lumea reală, iar Williams Racing demonstrează că joacă rolul său important în schimbarea pozitivă.”

În timp ce președintele FIA, Jean Todt, a adăugat: „Cadrul de certificare de mediu FIA este un standard important prin care durabilitatea este măsurată în cadrul sportului cu motor și al părților interesate ale acestuia”.

„Sunt încântat să văd că angajamentele și acțiunile puternice luate de Williams Racing l-au adus la nivelul celor trei stele și îi felicit pentru această realizare importantă. Inovațiile pionierește au făcut întotdeauna parte din cursele motorizate. Dorim să avem net zero carbon până în 2030 și toate echipele pot contribui astfel la acest obiectiv strategic”.

Sustenabilitatea este, de asemenea, unul dintre cei trei piloni cheie în inițiativa #WeRaceAsOne a Formulei 1, care a fost lansată anul trecut și reorientată pentru 2021 pe diversitate și incluziune, durabilitate și comunitate.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES