Latest Posts

Willi Motorsport cu Porsche la 24 de ore de Sebring în P3 la general şi P1 în clasa 991

Vizualizări: 26546

Echipa româno-italiană de la Willi Motorsport și-a asigurat atât victoria la clasa (Porsche) 991, cât și locul final pe podiumul general după o cursă impecabilă.

Sebring a fost cea de-a patra victorie a sezonului pentru trio-ul de piloţi Willi Motorsport (Fabrizio Broggi/Sergiu Nicolae/Sabino de Castro) și marchează, de asemenea, prima dată de la Hankook 24H PORTIMAO de anul trecut când o echipă din clasa (Porsche) 991 a terminat în top trei la general într-un eveniment 24H SERIES.

În clasa 911, Krohn Porsche a avut o alunecare constantă în jos în timpul dimineții, având nevoie nu de una, ci de două schimbări de frâne. În plus, toată lumea s-a îndrăgostit de Willi, Porsche-le #955 viu colorat, care nu numai că acum conduce clasa 991, ci și-a consolidat şi locul al treilea la general.

Pe la ora 11 dimineața, o ploaie constantă a crescut în intensitate. Echipele au schimbat pneurile, timpii pe tur au continuat să se prelungească și pista a devenit violet. Ploaia a devenit din ce în ce mai puternică și chiar și cu doar 60 km/h, mașinile străbăteau bălţi uriașe de apă și începeau să acvaplaneze. Era timpul pentru un steag roșu.

Willi Motorsport

Pauza de 75 de minute a coincis convenabil cu prânzul. De asemenea, a creat momentul care s-a dovedit a fi un punct de cotitură în cursă. Conducând Porsche-le din frunte, Alfred Renauer a făcut o greșeală neobișnuită de a aprinde semaforul roșu pe banda de alimentare. Penalizarea rezultată de două minute atașată următoarei lor opriri i-a adus definitiv conducerea lui Elia Erhart în Audi nr. 18.

Ploaia s-a oprit și o flotă de camioane cu uscătoare au pregătit cursul pentru sprintul de patru ore până la sosire. Cu aproximativ 75 de minute rămase din cursă, ordinea de terminare părea să fie stabilită.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Winkelhock/Erhart/Doppelmayr/Herberger au urcat pe primul loc în cursă și prima lor victorie a anului. Locul al doilea pentru Herberth Porsche #91 a fost suficient pentru a le oferi campionatul GT3. P3 la general pentru Willi Motorsport și P1 în 991 le aduce, de asemenea, titlul de clasă, deoarece rivalii lor nu au fost prezenți. (De Castro, Nicolae și Broggi sunt și campionii piloţilor de clasă).

RMP Racing (Porsche Krohn) a revenit în P4 la general și pe locul doi în 991, urmat de GTX-ul câștigător #710 al echipei Leipert Lamborghini, rulând o cursă constantă și aproape anonimă. În ciuda finalizării în partea de jos a clasamentului, performanţa de-a lungul sezonului le aduce titlul GTX celor de la Vortex.

Mai multe ştiri despre 24H Series găsiţi AICI!

Sursa: 24H SERIES
Photocredit: 24H SERIES
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

24H SERIES

Latest Posts

Don't Miss