More

  Latest Posts

  WEC: Scuderia Glickenhaus și Pipo Moteurs își unesc forțele pentru Le Mans

  Scuderia Glickenhaus și producătorul de motoare Pipo Moteurs au realizat un parteneriat pentru WEC.

  Scuderia a anunțat că vrea să debuteze în Campionatul Mondial de Anduranță Auto, cât și la Le Mans în clasa Hypercar. Acest lucru a dus la parteneriatul cu producătorul francez de motoare Pipo Moteurs.

  Francezii vor dezvolta un motor V8 ce va fi montat pe prototipul 007 al scuderiei, debutul acestei mașini fiind programat pentru 2021.

  “Noi am căutat un partener dornic de performanță la Le Mans, iar cei de la Pipo sunt la fel de dornici ca și noi să obțină un rezultat pozitiv la Le Mans, așa cum au făcut în trecut” a declarat Jim Glickenhaus, managerul echipei.

  “În ziua în care m-au sunat Luca și mi-a spus de această oportunitate cu cei de la SCG, am zis că trebuie să profităm de șansă. Până că această înțelegere să fie parafată, noi deja lucram la un V8, știind că ar putea fi un motor câștigător”-Frederic Barozier, manager Pipo Moteurs.

  Momentan testele pentru modelul Hypercar sunt în standby din cauza COVID-19.

  Foto-Facebook-Scuderia Cameron Glickenhaus

   

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss