More

  Latest Posts

  WEC – Porsche primește o invitație specială pentru Le Mans 2019

  Ei bine da, cel mai titrat constructor din istoria anduranței și la Le Mans, Porsche, se întoarce din nou în La Sarthe acceptând invitația celor de la WEC/ACO pentru a participa la faimoasa întrecere de 24 de ore de anul acesta. Anunțul făcut public cu câteva ore în urmă confirmă răspunsul pozitiv din partea nemților care vor încerca din nou să cucerească Le Mans asta după ce anul trecut Toyota a spulberat de-a dreptul competiția.

  În cadrul unui interviu acordat cu ocazia etapei IGTC de la Laguna Seca, Fritz Enzinger declara următoarele: „Nu mai putem sta cu mâinile în sân privind cum Toyota rulează practic singuri pe circuit. Le Mans este casa noastră și vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a ne apăra din nou victoriile obținute de-a lungul anilor.”

  La scurt timp s-a pus capăt și acestui suspans stârnit de Enzinger printr-o declarație oficială a președintelui WEC Gerard Neveu: „În urma dominației excesive din partea celor de la Toyota ne-am gândit să piperăm un pic Le Mans și să le aducem acestora un rival pe măsură. Le-am înaintat celor de la Porsche invitația pentru Le Mans 2019 iar ei au fost mai mult decât încântați de această propunere.”

  Se pare că Porsche au început deja testele pentru Le Mans scoțând astfel din muzeu modelul 919 Hybrid pentru încă un tur de forță. Cel mai probabil aceștia vor veni tot cu două echipaje care urmează să fie anunțate în perioada următoare. După ce Le Mans 2018 a fost o dezamăgire pentru fani acum Toyota chiar au pentru ce să se teamă întrucât regele se întoarce pentru a-și revendică încă o dată coroană bine meritată.

  GP24 vă va ține la curent cu toate noutățile pe această temă care deja a aruncat în aer întreaga lume a motorsportului. Și dacă tot v-am făcut ziua mai bună cu acest anunț bombă vă mai amintim să zâmbiți larg pentru că astăzi e 1 Aprilie!!!

  Sursa: Cosmin Milcu/GP24.ro

  Photocredit: Porsche


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss