GP24 Media

LATEST POSTS

WEC – Porsche primește o invitație specială pentru Le Mans 2019

Vizualizări: 9652

Ei bine da, cel mai titrat constructor din istoria anduranței și la Le Mans, Porsche, se întoarce din nou în La Sarthe acceptând invitația celor de la WEC/ACO pentru a participa la faimoasa întrecere de 24 de ore de anul acesta. Anunțul făcut public cu câteva ore în urmă confirmă răspunsul pozitiv din partea nemților care vor încerca din nou să cucerească Le Mans asta după ce anul trecut Toyota a spulberat de-a dreptul competiția.

În cadrul unui interviu acordat cu ocazia etapei IGTC de la Laguna Seca, Fritz Enzinger declara următoarele: “Nu mai putem sta cu mâinile în sân privind cum Toyota rulează practic singuri pe circuit. Le Mans este casa noastră și vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a ne apăra din nou victoriile obținute de-a lungul anilor.”

La scurt timp s-a pus capăt și acestui suspans stârnit de Enzinger printr-o declarație oficială a președintelui WEC Gerard Neveu: “În urma dominației excesive din partea celor de la Toyota ne-am gândit să piperăm un pic Le Mans și să le aducem acestora un rival pe măsură. Le-am înaintat celor de la Porsche invitația pentru Le Mans 2019 iar ei au fost mai mult decât încântați de această propunere.”

Se pare că Porsche au început deja testele pentru Le Mans scoțând astfel din muzeu modelul 919 Hybrid pentru încă un tur de forță. Cel mai probabil aceștia vor veni tot cu două echipaje care urmează să fie anunțate în perioada următoare. După ce Le Mans 2018 a fost o dezamăgire pentru fani acum Toyota chiar au pentru ce să se teamă întrucât regele se întoarce pentru a-și revendică încă o dată coroană bine meritată.

GP24 vă va ține la curent cu toate noutățile pe această temă care deja a aruncat în aer întreaga lume a motorsportului. Și dacă tot v-am făcut ziua mai bună cu acest anunț bombă vă mai amintim să zâmbiți larg pentru că astăzi e 1 Aprilie!!!

Sursa: Cosmin Milcu/GP24.ro
Photocredit: Porsche
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES