More

  Latest Posts

  WEC: Noile reguli tehnice au fost aprobate

  FIA a aprobat noile reguli tehnice pentru clasa LMH din campionatul mondial de Anduranță Auto.

  Puterea maximă, cât și greutatea minimă la clasa LMH(Hypercar) va fi asemănătoare cu ceea ce vom vedea la LMDh. Pe lângă acestea, aerodinamica va fi cam la fel, iar costurile vor fi reduse pentru LMH.

  Așadar, puterea mașinilor scade de la 785 CP/585 kW la 670 CP/500 kW pentru LMH, iar greutatea va fi de 1030 KG, la fel ca în cazul LMDh.

  O diferență importantă între ambele clase va fi următoarea: la LMH, sistemul de regenerare poate fi montat pe axul motric față, iar la LMDh, acest sistem va trebui să fie pus doar pe axul spate.

  Pierre Fillon, președintele WEC“LMDh și LMH vor fi guvernate de reglementări tehnice asemănătoare pentru a asigura o egalitate pe grilă. Echipele tehnice de la FIA și ACO au lucrat din greu ca să se adapteze la noile reguli din LMH și se pare că rezultatele sunt bine primite de către constructori. Noi trebuie să fim destul de proactivi pentru a creea un viitor pentru anduranță, iar acest anunț este dovada clară că această colaborare constructivă este crucială pentru disciplina noastră”.

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss