Latest Posts

WEC: Noile reguli tehnice au fost aprobate

Vizualizări: 14606

FIA a aprobat noile reguli tehnice pentru clasa LMH din campionatul mondial de Anduranță Auto.

Puterea maximă, cât și greutatea minimă la clasa LMH(Hypercar) va fi asemănătoare cu ceea ce vom vedea la LMDh. Pe lângă acestea, aerodinamica va fi cam la fel, iar costurile vor fi reduse pentru LMH.

Așadar, puterea mașinilor scade de la 785 CP/585 kW la 670 CP/500 kW pentru LMH, iar greutatea va fi de 1030 KG, la fel ca în cazul LMDh.

O diferență importantă între ambele clase va fi următoarea: la LMH, sistemul de regenerare poate fi montat pe axul motric față, iar la LMDh, acest sistem va trebui să fie pus doar pe axul spate.

Pierre Fillon, președintele WEC“LMDh și LMH vor fi guvernate de reglementări tehnice asemănătoare pentru a asigura o egalitate pe grilă. Echipele tehnice de la FIA și ACO au lucrat din greu ca să se adapteze la noile reguli din LMH și se pare că rezultatele sunt bine primite de către constructori. Noi trebuie să fim destul de proactivi pentru a creea un viitor pentru anduranță, iar acest anunț este dovada clară că această colaborare constructivă este crucială pentru disciplina noastră”.

Foto-Motorsport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss