GP24 Media

LATEST POSTS

WEC: Mclaren ar dori să revină în competiție

Vizualizări: 9753

Noile reguli tehnice din WEC au fost aprobate, iar odată cu acestea, cei de la Mclaren spun că acestea sunt “extrem de atractive”.

Echipa britanică anunțase in 2019 intenția de a reveni în Campionatul Mondial de Anduranță Auto la clasa LMDh.

Zak Brown, CEO Mclaren: “Eu cred că aceste reguli sunt grozave. Recent, a fost o întâlnire tehnică între FIA, ACO și IMSA și se pare că s-a ajuns la un consens. Îi felicit pentru acest lucru. Mclaren dorește pe viitor sa intre in alte competiții, dar din cauza situației actuale nu ne putem pronunța. Totuși, lăsând asta deoparte, oare aceste reguli ne pot da un imbold pentru revenirea în competiție? Absolut! Noi trebuie să vedem ce va urma după această criză, cum va arăta lumea, cum va arăta F1, iar după aceea, vom intra in orice formă de motorsport asta ținând cont de timp și buget. Aceste noi reguli chiar ne-au stârnit interesul. Acum vom vedea cum se va organiza lumea după această pandemie.”

Pe lângă programul din F1, Mclaren mai este prezentă în Indycar și în cursele de GT prin modelul 720S GT3.

Foto-Motorsport.com

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES