Latest Posts

WEC: Mclaren ar dori să revină în competiție

Vizualizări: 10258

Noile reguli tehnice din WEC au fost aprobate, iar odată cu acestea, cei de la Mclaren spun că acestea sunt “extrem de atractive”.

Echipa britanică anunțase in 2019 intenția de a reveni în Campionatul Mondial de Anduranță Auto la clasa LMDh.

Zak Brown, CEO Mclaren: “Eu cred că aceste reguli sunt grozave. Recent, a fost o întâlnire tehnică între FIA, ACO și IMSA și se pare că s-a ajuns la un consens. Îi felicit pentru acest lucru. Mclaren dorește pe viitor sa intre in alte competiții, dar din cauza situației actuale nu ne putem pronunța. Totuși, lăsând asta deoparte, oare aceste reguli ne pot da un imbold pentru revenirea în competiție? Absolut! Noi trebuie să vedem ce va urma după această criză, cum va arăta lumea, cum va arăta F1, iar după aceea, vom intra in orice formă de motorsport asta ținând cont de timp și buget. Aceste noi reguli chiar ne-au stârnit interesul. Acum vom vedea cum se va organiza lumea după această pandemie.”

Pe lângă programul din F1, Mclaren mai este prezentă în Indycar și în cursele de GT prin modelul 720S GT3.

Foto-Motorsport.com

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss