More

  Latest Posts

  WEC: Echipele își doresc mai puține etape în 2021

  Covid-19 lovește serios, economia mondială, cât și motorsportul. Mai mulți șefi de echipă își doresc ca sezonul 2021 al Campionatului Mondial de Anduranță Auto să aibă mai puține etape, pentru a avea costuri mai reduse.

  Richard Dean-United Autosports: „Dacă vom continua cu 8 curse, WEC va avea probleme din cauza situației actuale. Am dori să avem mai puțin de 8 curse. Mult mai bine ar fi cu 5 sau 6 curse sau calendarul să se axeze pe cursele importante. Cum WEC se termină în Noiembrie la Bahrain și începe în Martie la Sebring, deja vorbim de o provocare logistică foarte mare. Dar problema cea mai mare va fi să aducem piloții cu bani înapoi pe grilă.”

  Sam Hignett-Jota Sport: „Pe cât de înspăimântător este sezonul 2020, la fel va fi și 2021, deoarece piloții bogați vor fi cu mult mai conservați cu banii lor. Aș dori să avem un calendar ce este eficient pentru costuri. Asta înseamnă că transportul maritim va scădea costurile și la fel putem spune legat de cat mai puține etape.”

  Tom Ferrier-Aston Martin TF Sport: „Banii sunt cei care au ridicat sezonul, dar dacă îi întrebi pe oameni ,dacă mai doresc să cheltuiască și pentru sezonul viitor, o să fie cam greu de spus. Noi vom trebui să tăiem din costurile actuale ca să facem totul mai convenabil pentru clienții noștri. Soluția viabilă ar fi să se reducă numărul de curse. Eu cred că 5 sau 6 curse, incluzând Le Mans, reprezintă o soluție bună.”

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss