GP24 Media

LATEST POSTS

WEC: Echipele își doresc mai puține etape în 2021

Vizualizări: 10403

Covid-19 lovește serios, economia mondială, cât și motorsportul. Mai mulți șefi de echipă își doresc ca sezonul 2021 al Campionatului Mondial de Anduranță Auto să aibă mai puține etape, pentru a avea costuri mai reduse.

Richard Dean-United Autosports: “Dacă vom continua cu 8 curse, WEC va avea probleme din cauza situației actuale. Am dori să avem mai puțin de 8 curse. Mult mai bine ar fi cu 5 sau 6 curse sau calendarul să se axeze pe cursele importante. Cum WEC se termină în Noiembrie la Bahrain și începe în Martie la Sebring, deja vorbim de o provocare logistică foarte mare. Dar problema cea mai mare va fi să aducem piloții cu bani înapoi pe grilă.”

Sam Hignett-Jota Sport: “Pe cât de înspăimântător este sezonul 2020, la fel va fi și 2021, deoarece piloții bogați vor fi cu mult mai conservați cu banii lor. Aș dori să avem un calendar ce este eficient pentru costuri. Asta înseamnă că transportul maritim va scădea costurile și la fel putem spune legat de cat mai puține etape.”

Tom Ferrier-Aston Martin TF Sport: “Banii sunt cei care au ridicat sezonul, dar dacă îi întrebi pe oameni ,dacă mai doresc să cheltuiască și pentru sezonul viitor, o să fie cam greu de spus. Noi vom trebui să tăiem din costurile actuale ca să facem totul mai convenabil pentru clienții noștri. Soluția viabilă ar fi să se reducă numărul de curse. Eu cred că 5 sau 6 curse, incluzând Le Mans, reprezintă o soluție bună.”

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES