More

  Latest Posts

  WEC: Corvette Racing se retrage de la Le Mans

  Americanii de la Corvette Racing au anunțat că nu vor participa în acest an la clasica de la Le Mans.

  Jim Campbell, șeful echipei a spus: “Această decizie a fost luată din cauza multor factori, incluzând aici condiția actuală din lume și reprogramarea evenimentelor. Nu a fost o decizie ușoară. Noi sperăm să mai avem oportunitatea de a mai concura la Le Mans din nou. Suntem mândri de faptul că echipa noastră a fost invitată timp de 20 de ani la Le Mans și regretăm nespus că nu vom fi anul acesta la start”.

  Timp de 20 de ani, Corvette Racing a fost nelipsită de la Le Mans în care a obținut 8 victorii la clasa sa. Anul acesta trebuia să debuteze acolo noul model Chevrolet Corvette C8.R, iar pe cele două mașini urmau să concureze Oliver Gavin, Tommy Milner, Marcel Fassler, Jordan Taylor, Antonio Garcia și Nicky Catsburg.

  Există totuși și o parte bună. Corvette Racing își va continua parcursul în IMSA în acest an.

  Foto-Facebook-Jordan Taylor

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss