Latest Posts

WEC: Cei de la Peugeot sunt încrezători pentru proiectul Hypercar

Vizualizări: 14123

După cum multă lume știe, Peugeot revine în Campionatul Mondial de Anduranță Auto, iar aceștia vor fi acompaniați de cei de la Rebellion. Chiar dacă la ora actuală nu se știe ce se va întâmpla cu clasa Hypercar, marca franceză este totuși încrezătoare.

Jean-Marc Finot, șeful departamentului de motorsport al grupului PSA: “Toată echipa a rămas împreună și au rămas motivați, iar cercetarea și dezvoltarea a continuat de acasă datorită celor de la PSA.”

Francezul a mai declarat că a urmărit și noutățile legate de noile prevederi tehnice ce privesc clasa LMDH: “A fost esențial să știm că s-au stabilit regulile tehnice cum ar fi greutatea, puterea și performanța. Noi urmărim cu mare interes evoluția regulamentelor pentru LMDH. Suntem satisfăcuți de anunțul celor de la ACO/IMSA/WEC și în special de faptul că a fost confirmat că problemele tehnice țineau de Balance of Performance, iar acum putem vedea o egalitate între mașinile de la ambele categorii. Peugeot va dezvălui în curând la ce categorie va rula din 2022.”

Peugeot a reprezentat un nume greu in istoria curselor de Anduranță, marca din Hexagon obținând 3 victorii la Le Mans în 1992, 1993 și 2009.

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss