More

  Latest Posts

  WEC: Cei de la Peugeot sunt încrezători pentru proiectul Hypercar

  După cum multă lume știe, Peugeot revine în Campionatul Mondial de Anduranță Auto, iar aceștia vor fi acompaniați de cei de la Rebellion. Chiar dacă la ora actuală nu se știe ce se va întâmpla cu clasa Hypercar, marca franceză este totuși încrezătoare.

  Jean-Marc Finot, șeful departamentului de motorsport al grupului PSA: “Toată echipa a rămas împreună și au rămas motivați, iar cercetarea și dezvoltarea a continuat de acasă datorită celor de la PSA.”

  Francezul a mai declarat că a urmărit și noutățile legate de noile prevederi tehnice ce privesc clasa LMDH: “A fost esențial să știm că s-au stabilit regulile tehnice cum ar fi greutatea, puterea și performanța. Noi urmărim cu mare interes evoluția regulamentelor pentru LMDH. Suntem satisfăcuți de anunțul celor de la ACO/IMSA/WEC și în special de faptul că a fost confirmat că problemele tehnice țineau de Balance of Performance, iar acum putem vedea o egalitate între mașinile de la ambele categorii. Peugeot va dezvălui în curând la ce categorie va rula din 2022.”

  Peugeot a reprezentat un nume greu in istoria curselor de Anduranță, marca din Hexagon obținând 3 victorii la Le Mans în 1992, 1993 și 2009.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss