Latest Posts

Wayne Rainey a revenit in șaua unei motociclete după 26 de ani

Vizualizări: 36989

 

La mai bine de două decenii si jumătate de la accidentul care i-a încheiat cariera la Misano, Wayne Rainey a revenit în șaua unei motociclete.

Acest eveniment a avut loc în USA si a fost posibil datorită implicării celor de la Yamaha Motor USA și Alpinestars.

“Am avut oportunitatea de a pilota o motocicletă pentru prima oară după 26 de ani. A fost ceva extraordinar. Mii de mulțumiri Yamaha Motor USA și Alpinestars pentru că m-ati ajutat ca acest vis să devină realitate.” a postat Wayne Rainey pe o rețea de socializare.

Wayne Rainey a suferit un accident cumplit în Marele Premiu al Italiei din 1993. Ca urmare al acelui incident, marele pilot american a rămas paralizat și a fost nevoit să își încheie cariera.

De-a lungul unei prodigioase cariere, Wayne Rainey se poate lăuda printre altele cu trei titluri mondiale, obținute alături de Yamaha în 1990, 1991 și 1992.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Autor GP24, Paul Athes
Photocredit: Twitter
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autor GP24, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss