More

  Latest Posts

  Volkswagen pune în evidență reușitele lui Solberg în ERC

  Volkswagen Motorsport și-a utilizat rezumatul de la sfârșitul sezonului pentru a evidenția realizarea lui Oliver Solberg în câștigarea Campionatului FIA ERC1 Junior.

  Tânărul de 19 ani a fost propulsat de Volkswagen Polo GTI R5 pentru patru dintre cele cinci participări ale sale în campionatul european, câștigând clasa sa de trei ori și obținând o victorie absolută la Raliul Liepāja, alături de copilotul Aaron Johnston.

  Recunoscând eforturile lui Solberg și ale celorlalți clienți Volkswagen Motorsport în 2020, inclusiv Nasser Al-Attiyah, Simos Galatariotis și Alexandros Tsouloftas, șeful companiei, Sven Smeets, a spus: „Aș dori să fac un compliment uriaș echipelor noastre de curse. Suntem mândri că am sărbătorit acest succes alături de clienții noștri. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ați acordat-o produselor noastre. ”

  Deși Volkswagen Motorsport își închide porțile la sfârșitul anului 2020, clienții Polo GTI R5 vor putea conta pe o livrare de piese de schimb pe termen lung.

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss