More

  Latest Posts

  Volkswagen pune în evidență reușitele lui Solberg în ERC

  Volkswagen Motorsport și-a utilizat rezumatul de la sfârșitul sezonului pentru a evidenția realizarea lui Oliver Solberg în câștigarea Campionatului FIA ERC1 Junior.

  Tânărul de 19 ani a fost propulsat de Volkswagen Polo GTI R5 pentru patru dintre cele cinci participări ale sale în campionatul european, câștigând clasa sa de trei ori și obținând o victorie absolută la Raliul Liepāja, alături de copilotul Aaron Johnston.

  Recunoscând eforturile lui Solberg și ale celorlalți clienți Volkswagen Motorsport în 2020, inclusiv Nasser Al-Attiyah, Simos Galatariotis și Alexandros Tsouloftas, șeful companiei, Sven Smeets, a spus: „Aș dori să fac un compliment uriaș echipelor noastre de curse. Suntem mândri că am sărbătorit acest succes alături de clienții noștri. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ați acordat-o produselor noastre. ”

  Deși Volkswagen Motorsport își închide porțile la sfârșitul anului 2020, clienții Polo GTI R5 vor putea conta pe o livrare de piese de schimb pe termen lung.

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss