More

  Latest Posts

  „Voi fi pe grilă cu Williams anul viitor”-Russell

  George Russell neagă zvonurile care spun că Sergio Perez îi va lua locul la Williams în 2021. Juniorul Mercedes și-a făcut debutul în Formula 1 cu Williams, în 2019, și a anunțat că va rămâne cu ei și anul viitor. Cu toate acestea, Dorilton Capital (actualul proprietar), ar vrea să facă niște schimbări.

  Russell este destul de sigur de locul său în F1, pentru anul viitor: „Am un contract valabil și pentru 2021. O dată cu venirea noilor proprietari, nu se schimbă nimic, în ceea ce privește contractul.”

  „Nu am avut ocazia să discut cu Dorilton despre planurile lor de viitor, deoarece în ceea ce mă privește, nu am nicio grijă. Vom fi cu toții prezenți, weekend-ul acesta, și vom avea ocazia să mai clarificăm unele aspecte, dar nu mă aștept să nu fiu pe grilă cu Williams anul viitor.”

  „Se speculează multe. Cred că celor din presa le place să inventeze subiecte. Este ușor de înțeles faptul că se formează atâtea zvonuri, având în vedere că există un număr mare de piloți excepționali, care sunt disponibili pentru 2021, cum ar fi Sergio Perez, băieții de la Haas, Nico Hulkenberg. Deci speculații sunt o grămadă. Dar din păcate în F1, nu e loc pentru toată lumea, care de altfel, poate ar merita să fie aici.”

  „Vorbesc cu cei de la Mercedes săptămânal, discutăm mereu. Mă simt privilegiat , deoarece am susținerea lor, și pe termen lung, cred că mă aflu într-o poziție bună. Dacă va fi cumva nevoie, voi vorbi cu ei, dar acum nu am motive de îngrijorare.”

  „Mai nou poate că o să mă stresez și mai puțin, deoarece patronii investesc masiv. Vor să aducă talente noi în echipa, și nu mai există problemele financiare, care s-au regăsit aici în ultimii ani. Formula 1 este un sport foarte costisitor, dar cu investiția de la Dorilton, vom fi competitivi. Deja observ anumite schimbări. Începem să ne luptăm cu mijlocul plutonului.”

  Nicholas Latifi, spune de asemenea, că este sigur că are un viitor cu echipa: „Cum a zis și George, avem un contract, deci chiar dacă echipa este deținută de altcineva, actele nu se modifică, așadar nu îmi fac griji. Am un contract valabil pentru 2021, deci voi fi pe grilă.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss