More

  Latest Posts

  Vogel țintește spre mai multă acțiune europeană în 2021

  Adrienn Vogel și-a revenit din experiența la Rally Islas Canarias în cel mai bun mod posibil – planificând întoarcerea la FIA European Rally Championship în 2021. Vogel a încheiat ERC 2020 ca fiind cea mai bine cotată femeie pilot, în ciuda unei defecțiuni mecanice care a dus la primul său raliu neterminat în trei ani, la Rally Islas Canarias, pe care îl contesta într-un Roger Racing Team Ford Fiesta Rally4.

  „După SS14, mașina s-a oprit când mai era doar un kilometru până la începutul SS15”, a explicat Vogel. „Am avut o problemă tehnică, am încercat să repornim și să o rezolvăm, dar a eșuat, așa că a trebuit să renunțăm la cursă de pe locul opt. A fost o dezamăgire foarte mare pentru noi, deoarece am avut și ritmul și cadența pentru a obține un rezultat puternic. Dar, știi, asta este motorsport și trebuie să accepți că uneori lucuri din astea se întâmplă. Conducem de trei ani împreună cu Ivett și a fost prima dată când nu am reușit să ajungem la final. ”

  Deși planurile sale pentru 2021 sunt neconfirmate, Vogel a dezvăluit că revenirea la ERC este o țintă. „A fost un sezon palpitant pentru noi și suntem bucuroși să terminăm în top 10 în primul nostru sezon ERC”, a spus ea. „Am vrea să revenim anul viitor.”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss