Latest Posts

Vogel țintește spre mai multă acțiune europeană în 2021

Vizualizări: 15099

Adrienn Vogel și-a revenit din experiența la Rally Islas Canarias în cel mai bun mod posibil – planificând întoarcerea la FIA European Rally Championship în 2021. Vogel a încheiat ERC 2020 ca fiind cea mai bine cotată femeie pilot, în ciuda unei defecțiuni mecanice care a dus la primul său raliu neterminat în trei ani, la Rally Islas Canarias, pe care îl contesta într-un Roger Racing Team Ford Fiesta Rally4.

„După SS14, mașina s-a oprit când mai era doar un kilometru până la începutul SS15”, a explicat Vogel. „Am avut o problemă tehnică, am încercat să repornim și să o rezolvăm, dar a eșuat, așa că a trebuit să renunțăm la cursă de pe locul opt. A fost o dezamăgire foarte mare pentru noi, deoarece am avut și ritmul și cadența pentru a obține un rezultat puternic. Dar, știi, asta este motorsport și trebuie să accepți că uneori lucuri din astea se întâmplă. Conducem de trei ani împreună cu Ivett și a fost prima dată când nu am reușit să ajungem la final. ”

Deși planurile sale pentru 2021 sunt neconfirmate, Vogel a dezvăluit că revenirea la ERC este o țintă. „A fost un sezon palpitant pentru noi și suntem bucuroși să terminăm în top 10 în primul nostru sezon ERC”, a spus ea. „Am vrea să revenim anul viitor.”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss