GP24 Media

LATEST POSTS

Vlad Neaga își consolidează poziția în campionatul MotoRC.

Vizualizări: 25269

Etapa a treia de MotoRC și bătălia timpilor de 1:40
MotoRC by Rompetrol, etapa a treia, s-a desfășurat în week-end-ul 1-2 august 2020 pe circuitul MotorPark Romania de la Adâncata și a fost transmisă live pe Facebook. Așa a fost posibil să trăim emoțiile curselor de viteză preferate. De data aceasta am văzut (nu doar ne-am imaginat cum ar fi fost) și am simțit adrenalina.

Stock 1000, cea mai așteptată cursă, chiar s-a lăsat așteptată: toate cursele Stock au întârziat cu peste o oră din cauza unor probleme tehnice. În plus, prezența cunoscutului și experimentatului pilot bulgar Martin Choy a creat așteptări încât până și în aer se simțea tensiune.

Tinerețe contra experiență!
În calificări, Vlad Neaga, pilotul VN Motorsport, s-a întrecut pe sine, la propriu: a obținut pole position, o realizare excepționala cu atât mai importantă cu cât ea marchează și un record personal al lui Vlad, dar și cel mai bun timp al calificărilor 1 minut și 40,9 secunde pe tur (1:40,9). Pilotul bulgar Choy a obținut poziția a doua de start.

Cu 24 de piloți pe grila de start, cursa Stock 1000 putea începe! Vlad era nerăbdător să ruleze cât mai repede pe pistă, a cărei temperatură atinsese deja 50 de grade Celsius. Startul lui Vlad a fost unul reușit, dar pilotul bulgar l-a depășit și a preluat conducerea. Primii doi sportivi s-au desprins de restul plutonului și au făcut fiecare o cursă solitară. Martin Choy s-a aliniat și el, că și Vlad, bătăliei timpilor de 1: 40, obținând un 1:40,1. Mult mai experimentat însă, a avut un ritm mai rapid și s-a distanțat de Vlad, câștigând cursa.

“Pentru mine a contat că am reușit să-mi îmbunătățesc timpul pe acest circuit, că am avut o concurență serioasă, care nu poate decât să mă stimuleze să fiu mai pregătit și mai rapid și că mi-am consolidat prima poziție în Campionat„ a precizat Vlad Neaga. Vlad se află în acest moment în fruntea clasamentului cu 70 de puncte.

Tinerețea aduce cu sine multe provocări, iar Vlad le face față cu multă încredere, le acceptă și le transformă în experiențe. Experiența îți construiește caracterul, iar caracterul unui luptător îți aduce victoria, în orice situație limită te-ai afla. E victoria de a te descoperi!
Vlad Neaga și-a descoperit talentul în motociclism. Acum îl face cunoscut și nouă, celor care nu am experimentat motociclismul decât că pe o nebunie frumoasă!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mulțumim partenerilor și sponsorilor – Motoboom, Suzuki Romania, Total, Ulei Elf Moto – pentru sprijinul oferit și vouă tuturor pentru implicare și susținere.

Ne vedem la următoarea etapă!

Vlad Neaga își consolidează poziția în campionatul MotoRC.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES