Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Vlad Neaga își consolidează poziția în campionatul MotoRC.

  Etapa a treia de MotoRC și bătălia timpilor de 1:40
  MotoRC by Rompetrol, etapa a treia, s-a desfășurat în week-end-ul 1-2 august 2020 pe circuitul MotorPark Romania de la Adâncata și a fost transmisă live pe Facebook. Așa a fost posibil să trăim emoțiile curselor de viteză preferate. De data aceasta am văzut (nu doar ne-am imaginat cum ar fi fost) și am simțit adrenalina.

  Stock 1000, cea mai așteptată cursă, chiar s-a lăsat așteptată: toate cursele Stock au întârziat cu peste o oră din cauza unor probleme tehnice. În plus, prezența cunoscutului și experimentatului pilot bulgar Martin Choy a creat așteptări încât până și în aer se simțea tensiune.

  Tinerețe contra experiență!
  În calificări, Vlad Neaga, pilotul VN Motorsport, s-a întrecut pe sine, la propriu: a obținut pole position, o realizare excepționala cu atât mai importantă cu cât ea marchează și un record personal al lui Vlad, dar și cel mai bun timp al calificărilor 1 minut și 40,9 secunde pe tur (1:40,9). Pilotul bulgar Choy a obținut poziția a doua de start.

  Cu 24 de piloți pe grila de start, cursa Stock 1000 putea începe! Vlad era nerăbdător să ruleze cât mai repede pe pistă, a cărei temperatură atinsese deja 50 de grade Celsius. Startul lui Vlad a fost unul reușit, dar pilotul bulgar l-a depășit și a preluat conducerea. Primii doi sportivi s-au desprins de restul plutonului și au făcut fiecare o cursă solitară. Martin Choy s-a aliniat și el, că și Vlad, bătăliei timpilor de 1: 40, obținând un 1:40,1. Mult mai experimentat însă, a avut un ritm mai rapid și s-a distanțat de Vlad, câștigând cursa.

  “Pentru mine a contat că am reușit să-mi îmbunătățesc timpul pe acest circuit, că am avut o concurență serioasă, care nu poate decât să mă stimuleze să fiu mai pregătit și mai rapid și că mi-am consolidat prima poziție în Campionat„ a precizat Vlad Neaga. Vlad se află în acest moment în fruntea clasamentului cu 70 de puncte.

  Tinerețea aduce cu sine multe provocări, iar Vlad le face față cu multă încredere, le acceptă și le transformă în experiențe. Experiența îți construiește caracterul, iar caracterul unui luptător îți aduce victoria, în orice situație limită te-ai afla. E victoria de a te descoperi!
  Vlad Neaga și-a descoperit talentul în motociclism. Acum îl face cunoscut și nouă, celor care nu am experimentat motociclismul decât că pe o nebunie frumoasă!

  Mulțumim partenerilor și sponsorilor – Motoboom, Suzuki Romania, Total, Ulei Elf Moto – pentru sprijinul oferit și vouă tuturor pentru implicare și susținere.

  Ne vedem la următoarea etapă!


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss