Latest Posts

Vlad Cosma, în luptă pentru titlul două roți motrice la jumătatea sezonului 2022.

Vizualizări: 42330

Echipajul MILWAUKEE format din pilotul Vlad Cosma și copilotul Carmen Poenaru au reușit să urce pe locul 2 în clasamentul „Două roți motrice”, după cinci etape disputate în Campionatul Național de Raliuri. Cu patru etape rămase în calendar, lupta pentru titlu este deschisă.

Vlad, Cosma

Debutul sezonului la Raliul Maramureșului a fost unul cu provocări, dar experiența și palmaresul echipajului V. Cosma/C. Poenaru și-a spus cuvântul, iar Vlad și Carmen au intrat în lupta pentru podiumul categoriei două roți motrice încă de la Raliul Harghitei, încheiat la doar câteva secunde în afara podiumului. La a treia etapă, iconicul Transfăgărășan a adus echipajului Milwaukee primul podium al sezonului la categoria vizată, locul 2 2FWD obținut la Raliul Argeșului după o luptă intensă care s-a dus până pe ultima probă specială.

Ultimul eveniment de asfalt înainte de schimbarea suprafeței de concurs, Raliul Bucovinei, le-a consolidat celor doi prezența pe podiumul două roți motrice, după încă un loc secund obținut mulțumită unei alegeri inspirate de anvelope de-a lungul celor două zile de concurs.

Vlad, Cosma

Trecerea pe macadam la Raliul Sibiului a fost necruțătoare, dar plină de satisfacții, confirmând reputația competiției ca fiind unul dintre cele mai dure raliuri din România. În urma unor probleme tehnice, Vlad și Carmen au rămas fără faruri pe ultimele viraje ale faimoasei probe Șanta de noapte, unde s-au răsturnat. Cu ajutorul spectatorilor, au reușit să repună mașina pe roți și să ajungă în parcul închis, iar a doua zi a urmat o luptă senzațională de recuperare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu o asistență tehnică de top oferită de echipa H Motorsport și dând dovadă de reziliență de invidiat, echipajul Milwaukee au gestionat impecabil probele speciale rămase și au terminat Raliul Sibiului pe locul 2, urcând astfel și în clasamentul provizoriu pe locul 2 la două roți motrice.

Vlad, Cosma

Împreuna cu Carmen suntem bucuroși în primul rând că începând de la prima etapă am avut un ritm foarte bun. La jumătatea sezonului suntem pe locul 2 la categoria 2 roți motrice și pe 1 în campionatul de asfalt. Am început sezonul după 7 ani de pauză fără nicio miză, dar cu o pregătire foarte bună am reușit să ne luptăm pentru podium la fiecare etapă. Mulțumim celor care sunt alături de noi, pe probe, în culise si la finanțe, a declarat Vlad.

Vlad, Cosma

Cu încă trei raliuri de macadam și unul de asfalt rămase în acest sezon, titlul categoriei două roți motrice este încă în joc, iar Vlad Cosma și Carmen Poenaru sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pentru a ieși câștigători. Luna august îi va readuce pe cei doi la bordul mașinii de concurs Peugeot 208 R2, cu care vor concura pe 5-7 august la Raliul Moldovei, a doua etapă de macadam a sezonului.

Nu putem vorbi de vacanța de vară, pentru că două săptămâni mai târziu Vlad Cosma va readuce mașina de concurs în configurația de asfalt pentru Super Rally Deva, care se va disputa pe 20 august. Cu o victorie la două roți motrice la etapa din mai de la Mangalia, o absență și încă patru etape în calendar pentru sezonul 2022, pilotul clujean promite o evoluție spectaculoasă și opoziție dură pentru oricine va încerca să îi fure secundele pe traseele stradale ale Campionatului Național de Super Rally.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Echipajul Milwaukee
Photocredit: Momentum Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Echipajul Milwaukee

Latest Posts

Don't Miss