More

  Latest Posts

  Viteză în Coastă: Silviu Dumitrescu a dominat prima zi la Rânca

  Silviu Dumitrescu, pe un prototip Osella, a obținut cel mai rapid timp al primei zile din Cupa Gorjului, a șaptea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop. Acesta a fost la mai puțin de o secundă față de recordul stabilit anul trecut chiar de fratele său Andrei Dumitrescu.

  La ediția din 2018, Andrei făcea un pas imens spre primul său titlu absolut, câștigând runda de pe Drumul Regelui, concomitent cu un nou record de timp pe acest traseu: 2:35,068.

  În acest an, în absența lui Andrei, Silviu a dominat prima zi a etapei și chiar a înregistrat un excelent 02:35,996 în cadrul antrenamentelor, astfel că toată lumea așteaptă un nou record astăzi.

  Și de această dată, Lucien Hora și Emil Nestor, favoriții la titlu, rămân în top și totodată aproape de cel mai bun timp. Hora, cu monopostul Lola, a urcat cei 5,025 km în 02:36,226, iar Nestor, care pilotează un prototip Norma, a fost cronometrat cu 02:37,474.

  Pe 4 s-a clasat Bogdan Cuzma (Mitsubishi Evo), în timp ce Mihai Leu a fost al cincilea. Pe un Ferrari 458 Challenge, fostul campion național la raliuri este însă cel mai rapid de la Categoria I FIA. De altfel, în cazul unui rezultat excelent astăzi, Leu își va asigura titlul, din punct de vedere matematic, în această divizie.

  Ziua de duminică va debuta cu două manșe de recunoașteri, iar de la ora 13:45 sunt programate cele două manșe de concurs, transmise live pe pagina de Facebook a FRAS.

  Clasamentul final după prima zi este disponibil aici.

  Ordinea de start pentru astăzi este disponibilă aici.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss