GP24 Media

LATEST POSTS

Viteză în Coastă: lista de înscrieri pentru Trofeul Câmpulung Muscel 2019

Vizualizări: 17890

Un total de 68 de piloți s-au înscris la a opta etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Câmpulung Muscel 2019, care va avea loc în acest weekend.

Dacă la Categoria I, Mihai Leu și-a asigurat deja, din punct de vedere matematic, titlul de campion, la Categoria II lupta continuă, iar lupta se dă între Lucien Hora, lider autoritar în acest moment, și Emil Nestor.

Aceștia din urmă se află pe lista provizorie de start pentru Trofeul Câmpulung Muscel, astfel că toți ochii vor fi ațintiți asupra confruntării dintre cei doi.

Una dintre surprizele anunțate de organizatori este prezența liderului din Campionatul Național de Raliuri, Vali Porcișteanu, care va concura pe un Citroen C3 R5, același cu care va concura și săptămâna viitoare la Transilvania Rally.

Confruntarea pentru titlul de la Grupa E2/SH va avea un penultim act în weekend, Costi Stratnic, Lucian Răduț, Bogdan Cuzma și Julien Răduță, toți cu șanse, anunțându-se la start.

Lista completă de înscrieri este disponibilă AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sâmbătă vor fi programate manșele de recunoașteri și antrenamentele cronometrate, transmise în direct de la ora 13:30 de pagina de Facebook a FRAS, iar duminică, de la ora 12:00, fanii care nu vor putea ajunge la Câmpulung Muscel vor putea urmări din nou, în direct, cele două manșe de concurs tot pe pagina de Facebook.

Sursa: exp
Photocredit: exp
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES