More

  Latest Posts

  Visul lui Giovinazzi: un loc la Ferrari, deși a fost ignorat în cursa pentru o poziție în echipă în 2021

  Antonio Giovinazzi admite faptul că a fost destul de deranjat că Ferrari nu l-a luat în considerare pentru un loc în echipă în 2021, ci a preferat în schimb, să îl aleagă pe Carlos Sainz. Italianul concurează pentru Alfa Romeo Racing ORLEN de 2 ani, a ieșit de pe băncile Academiei și a fost și pilot de teste pentru Ferrari în 2018. Cu toate acestea, Giovinazzi încă spera că Scuderia de la Maranello îi va da o șansă.

  Însă, când Sebastian Vettel a fost informat că nu va mai face parte din prestigioasa echipă, Antonio a mai rămas un sezon la Alfa Romeo, iar Sainz a plecat de la McLaren, deoarece a fost ales de Ferrari. Italianul știe că mai are mult de muncit, ca să își poată împlinii visul:

  „Desigur că nu am primit prea bine veștile de la Ferrari. Era clar. Încă sunt angajat de Ferrari și mi s-a părut că am o șansă să concurez pentru Scuderie. Dar poate nu a fost timpul potrivit. Alegerea lui Sainz, nu înseamnă că nu există posibilitatea să primesc un loc în viitor. Un loc la Ferrari, va fi mereu visul meu. Nu am primit nimic pe gratis în cariera mea. A trebuit să muncesc mult ca să câștig un loc.”

  „Acum mă concentrez pe ce am de făcut la Alfa Romeo”, a spus Giovinazzi. „Vreau să îmi ajut echipa să avanseze cât de mult se poate și de asta mi-aș dori să obțin un podium. Dar pentru asta, trebuie să progresez și să fiu atent la oportunitățile care se ivesc. Să vedem ce ne va aduce 2021.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss