GP24 Media

LATEST POSTS

Viñales și Aleix Espargaro: reuniţi pentru 2022

Vizualizări: 11172

Conaționalii și foștii coechipieri Suzuki vor fi din nou împreună în sezonul viitor, iar Aleix Espargaro îl întâmpină pe Viñales cu brațele deschise.

A fost un zvon care a zburat în jurul stratosferei MotoGP încă de când Maverick Viñales și Monster Energy Yamaha MotoGP au anunțat că se vor despărți la sfârșitul anului 2021. Acum, este oficial: Viñales va concura pentru Aprilia în 2022.

Spaniolul i se alătură lui Aleix Espargaro în clasamentul fabricii și, în mod surprinzător, actuala stea Aprilia este peste lună pentru a fi partener cu Viñales. Duo-ul a fost împreună la Suzuki în 2015 și 2016, înainte ca Viñales să se alăture lui Yamaha și Aleix Espargaro să semneze pentru Aprilia.

Viñales și Aleix Espargaro: reuniţi pentru 2022

Vineri la GP-ul din Stiria, asta a spus Aleix Espargaro despre posibilitatea ca Viñales să se alăture lui Aprilia: „Mi-ar plăcea să-l am la bord. Proiectul Aprilia, nu vă puteți imagina cum s-a îmbunătățit în ultimii doi sau trei ani. Acum, sincer, îmi amintesc când am ajuns aici venind de la Suzuki, gândindu-mă că uite, în fața mea este multă muncă.

„Acum această fabrică este incredibilă. Lucrează foarte mult, potențialul motocicletei este de top, dar este încă în creștere. Suntem la un nivel foarte înalt acum. Lucrul nu este cât de buni suntem acum, ci cât de strălucitor este viitorul pentru noi.

A avea un pilot de top ca Maverick pentru noi ar fi următorul pas. Cred că acest proiect i se potrivește foarte bine. Il cunosc bine. Va fi foarte fericit dacă poate veni aici. Dar, în afară de el, cred că Massimo și Aprilia merită să semneze un pilot puternic. Știu cât de mult lucrează pentru a înscrie un pilot puternic. Mi-aș dori să îl poată semna pe Maverick, ar fi perfect.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Viñales și Aleix Espargaro: reuniţi pentru 2022

Dorința lui Espargaro s-a împlinit. Este un început proaspăt în 2022 pentru Viñales, după câțiva ani la Yamaha, deoarece numărul 12 se alătură unui proiect care a făcut un pas uriaș în 2021. Noul RS-GP este cea mai competitivă motocicletă pe care Aprilia a lansat-o, cu Espargaro al nouălea în clasament, după ce s-a clasat de 8 ori în top 10 până acum.

Cu Viñales, Aprilia are un campion mondial care – în ziua sa – a demonstrat că poate învinge pe oricine. Cuplați acest lucru cu excelența continuă a lui Aleix Espargaro pe RS-GP încă în curs de dezvoltare, iar Aprilia au o linie atotputernică de călăreți pentru 2022.

Mai multe ştiri despre Campionatul de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES