More

  Latest Posts

  Viñales și-a găsit ritmul cu Aprilia după primul top 10

  Spaniolul Vinales a înregistrat cel mai bun rezultat al său cu fabrica Noale din Misano cu un P8, la doar o zecime în spatele lui Aleix Espargaro.

  Anul 2021 a fost o perioadă dificilă pentru Maverick Viñales, dar pilotul Aprilia Gresini privește spre viitor cu entuziasm după un rezultat pozitiv care i-a sporit încrederea la GP-ul Emilia Romagna.

  Despărțirea sa bine mediatizată de Yamaha a făcut din acesta un sezon turbulent pentru spaniol, dar este dornic să se asigure că ultima sa aventura va fi o călătorie mai lină.

  La Misano World Circuit Marco Simoncelli, numărul 12 a înregistrat cel mai bun final al său de până acum pe RS-GP, recuperând 11 locuri în timpul cursei pentru a întâmpina steagul în carouri în P8.

  Departe de cel mai bun rezultat din carieră, Vinales este, până la urmă, un câștigător multiplu de curse de clasă premieră, dar este un semn al progresului înregistrat de spaniol și Aprilia la doar patru Grand Prix-uri în relația lor incipientă.

  12 maverick vinales lg58927.gallery full top lg

  “Sunt fericit pentru că înainte de cursă am făcut o schimbare substanțială în echilibrul motocicletei. A fost un pariu, dar scopul nostru este să încercăm să cunoaștem din ce în ce mai bine această motocicletă. A funcționat extrem de bine.

  Am avut un ritm bun din primele tururi și singurul lucru care m-a împiedicat să lupt pentru un rezultat și mai bun a fost faptul că a trebuit să recuperez multe poziţii.”

  Într-adevăr, a fost o prezentare puternică din partea lui Viñales și poate este un semn al lucrurilor care vor urma în viitor, odată ce va găsi ritmul într-un singur tur necesar pentru a-și asigura o poziție mai bună pe grilă.

  Venind cu puțin peste o zecime față de coechipierul său Aleix Espargaro, care și-a demonstrat deja capacitățile pe RS-GP cu un podium la Silverstone, lucrurile se îmbunătățesc cu siguranță pentru fabrica Noale.

  41 aleix espargaro esp gp 9207.middle

  După ce l-a văzut pe Espargaro devenind un clasat obișnuit în top 8, speranța pentru Aprilia este că Viñales îi poate aduce la următorul nivel, deși el însuși nu este pregătit să sară peste nicio etapă a procesului de învățare în schimbul succesului instantaneu.

  „Sunt foarte încrezător după ce am arătat duminică. Pas cu pas, pachetul pilot-echipă-motocicletă se adună și asta este fundamental.”

  Cu siguranță se așteaptă vremuri emoționante pentru Aprilia, unde echipa va viza și mai multă bucurie pe podium în viitorul apropiat.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss