More

  Latest Posts

  Viñales se va despărți de Yamaha la sfârșitul anului 2021

  Maverick Vinales a convenit reciproc cu fabrica Yamaha să-și încheie acordul cu un an mai devreme.

  În știri care, fără îndoială, vor transmite valuri de șoc în padocul MotoGP, Monster Energy Yamaha MotoGP a anunțat că se va despărți de Maverick Viñales la sfârșitul sezonului 2021. După ce zvonurile au crescut sâmbătă la Motul TT Assen, știrile deschid calea către Viñales pentru a semna cu Aprilia pentru Campionatul Mondial MotoGP din 2022.

  Rezilierea contractului lui Viñales cu un an mai devreme vine în urma cererii spaniolului, Yamaha acceptând să pună capăt contractului de doi ani. În prezent, în al cincilea sezon împreună, Viñales a obținut opt victorii în albastrul Yamaha de la semnarea din 2017. Fostul campion mondial Moto3 a reușit mereu să termine în primii șase în Campionatul Mondial cu Yamaha, terminând chiar și al treilea în 2017 și 2019.

  Cu toate acestea, după ce a terminat pe ultima poziţie în Marele Premiu al Germaniei în urmă cu o săptămână, relația se înrăutățise clar. Nici măcar un loc secund la Motul TT Assen duminică nu ar putea salva căsătoria, Viñales fiind acum puternic legat de semnarea cu Aprilia pentru 2022.

  Maverick Viñales: „Acest parteneriat a fost foarte semnificativ pentru mine în ultimii cinci ani și s-a dovedit o decizie dificilă de a ne despărți. Sunt pe deplin angajat și mă voi strădui să obțin cele mai bune rezultate pentru restul sezonului.”

  Vinales

  Lin Jarvis, Managing Director Yamaha Motor Racing: “Cu tristețe ne vom lua rămas bun de la Maverick la sfârșitul anului. Suntem la mijlocul celui de-al cincilea sezon împreună și de-a lungul anilor am atins multe maxime, dar și După GP-ul german, care a fost cel mai dificil weekend al parteneriatului nostru, am avut discuții importante la Assen și am ajuns la concluzia că ar fi în interesul ambelor părți să urmăm căi separate în viitor.

  Yamaha va depune efortul lor maxim – așa cum am făcut întotdeauna – pentru a-i oferi sprijin deplin lui Maverick pentru a termina acest sezon în cel mai bun mod posibil.”

  Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss