Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Vinales: „șase tururi inițiale de coșmar” cu o problemă electronică

  Maverick Vinales a dat vina pe un sistem electronic defect la motocicleta sa Movistar Yamaha în urma accidentului său din Marele Premiu MotoGP de la Valencia.

  Am tras tare. Am făcut tot ce am putut, dar când am reacționat eram deja peste ghidon, în orice caz, sunt destul de fericit pentru că am avut o problemă electronică, iar sistemele anti-wheel și controlul tracțiunii nu funcționau, iar cu ele așa primele șase tururi au fost de coșmar.

  „Toată lumea mă depășea în linie dreaptă pentru că acolo motocicleta nu avea putere, zero putere, și pierdeam mult, aproape o secundă pe tur, dar apoi m-am gândit la soluții, am decis să nu mai apăs la maxim accelerația, doar la jumătate ca să nu mă trezesc într-o roată de fiecare dată. Când am găsit această soluție am fost din ce în ce mai rapid, iar căzătura cred că este o consecință a acestui fapt.

  „A trebuit să trag foarte tare să recuperez ce pierdeam în linie dreaptă, dar a fost plăcut să mă simt rapid pe ploaie. Pentru că în trecut cursele pe ploaie nu prea mi-au ieșit.

  „Valentino și eu îi prindeam bine din urmă pe Alex și pe Dovi. Cred că dacă nu am fi căzut, și dacă nu ar fi oprit cursa, am fi terminat pe unu și doi, deci a fost bine, un final de sezon destul de bun. Vom încerca să ne folosim inteligent de timpul de pre-sezon, iar această perioadă cred că va fi cheie pentru sezonul următor.”

     Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss