GP24 Media

LATEST POSTS

Vinales: „șase tururi inițiale de coșmar” cu o problemă electronică

Vizualizări: 10752

Maverick Vinales a dat vina pe un sistem electronic defect la motocicleta sa Movistar Yamaha în urma accidentului său din Marele Premiu MotoGP de la Valencia.

Am tras tare. Am făcut tot ce am putut, dar când am reacționat eram deja peste ghidon, în orice caz, sunt destul de fericit pentru că am avut o problemă electronică, iar sistemele anti-wheel și controlul tracțiunii nu funcționau, iar cu ele așa primele șase tururi au fost de coșmar.

„Toată lumea mă depășea în linie dreaptă pentru că acolo motocicleta nu avea putere, zero putere, și pierdeam mult, aproape o secundă pe tur, dar apoi m-am gândit la soluții, am decis să nu mai apăs la maxim accelerația, doar la jumătate ca să nu mă trezesc într-o roată de fiecare dată. Când am găsit această soluție am fost din ce în ce mai rapid, iar căzătura cred că este o consecință a acestui fapt.

„A trebuit să trag foarte tare să recuperez ce pierdeam în linie dreaptă, dar a fost plăcut să mă simt rapid pe ploaie. Pentru că în trecut cursele pe ploaie nu prea mi-au ieșit.

„Valentino și eu îi prindeam bine din urmă pe Alex și pe Dovi. Cred că dacă nu am fi căzut, și dacă nu ar fi oprit cursa, am fi terminat pe unu și doi, deci a fost bine, un final de sezon destul de bun. Vom încerca să ne folosim inteligent de timpul de pre-sezon, iar această perioadă cred că va fi cheie pentru sezonul următor.”

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES