GP24 Media

LATEST POSTS

Vinales „rapid, consistent fără să trag la maxim”

Vizualizări: 10115

Maverick Vinales a fost plăcut surprins de cât de competitivă este motocicleta sa Yamaha M1 la Sepang. Catalanul a terminât ziua de vineri pe șase per total în clasamentul combinat din antrenamentele MotoGP.

Omul responsabil de încheierea perioadei de 25 de curse fără victorie a celor de la Yamaha în Australia, admite că Sepang nu este unul dintre cele mai bune circuituri pentru el. Cu toate acestea, acesta s-a trezit fiind mai rapid sau la fel de rapid precum cei mai rapizi piloți de pe grilă, fără să tragă prea tare.

Atât Vinales cât și colegul său de echipă, Valentino Rossi au fost rapizi, cu Italianul clasându-se pe patru la general. Per total, o zi pozitivă pentru Movistar Yamaha la Sepang, a treia pistă din patru weekend-uri unde lucrurile au stat așa.

„A fost mai positiv decât mă așteptam pentru că anul trecut m-am chinuit atât de mult,” spune VInales. ”Dar deja în turul 10 am reușit să ating ținta pe tur. Am mers pur și simplu fără să trag prea tare și a fost chiar foarte bine.

„Sunt fericit că motocicleta merge bine la trei piste diferite, în căldura, fierbinte și piste complet diferite. Deci, sunt foarte mulțumit că putem lucra consistent acum și eu de asemenea îmi pot îmbunătăți stilul.

„Va trebui să așteptăm până mâine să vedem cine este cu adevărat competitiv. În FP nu prea știi cum va fi în condiții de cursă. Dar în orice caz sentimentul a fost bun.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ma simt bine pentru că am putut scoate timp după timp rapid, consistent, fără să trag la maxim, motiv pentru care înțeleg că motocicleta merge bine deci nu voi face multe schimbări.

„Voi încerca să îmi îmbunătățesc stilul pentru că la acest circuit mă chinui mult și va trebui să fim concentrați în continuare, la fel ca la Phillip Island. Așa ar fi perfect.

„Cursa asta va fi mult mai dificilă decât cea de la Phillip Island pentru că e mai mult de oprit și de accelerat. În anumite locuri pot păstra viteza iar asta ajută enorm la ieșirea din viraje.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES