More

  Latest Posts

  Vinales „rapid, consistent fără să trag la maxim”

  Maverick Vinales a fost plăcut surprins de cât de competitivă este motocicleta sa Yamaha M1 la Sepang. Catalanul a terminât ziua de vineri pe șase per total în clasamentul combinat din antrenamentele MotoGP.

  Omul responsabil de încheierea perioadei de 25 de curse fără victorie a celor de la Yamaha în Australia, admite că Sepang nu este unul dintre cele mai bune circuituri pentru el. Cu toate acestea, acesta s-a trezit fiind mai rapid sau la fel de rapid precum cei mai rapizi piloți de pe grilă, fără să tragă prea tare.

  Atât Vinales cât și colegul său de echipă, Valentino Rossi au fost rapizi, cu Italianul clasându-se pe patru la general. Per total, o zi pozitivă pentru Movistar Yamaha la Sepang, a treia pistă din patru weekend-uri unde lucrurile au stat așa.

  „A fost mai positiv decât mă așteptam pentru că anul trecut m-am chinuit atât de mult,” spune VInales. ”Dar deja în turul 10 am reușit să ating ținta pe tur. Am mers pur și simplu fără să trag prea tare și a fost chiar foarte bine.

  „Sunt fericit că motocicleta merge bine la trei piste diferite, în căldura, fierbinte și piste complet diferite. Deci, sunt foarte mulțumit că putem lucra consistent acum și eu de asemenea îmi pot îmbunătăți stilul.

  „Va trebui să așteptăm până mâine să vedem cine este cu adevărat competitiv. În FP nu prea știi cum va fi în condiții de cursă. Dar în orice caz sentimentul a fost bun.

  „Ma simt bine pentru că am putut scoate timp după timp rapid, consistent, fără să trag la maxim, motiv pentru care înțeleg că motocicleta merge bine deci nu voi face multe schimbări.

  „Voi încerca să îmi îmbunătățesc stilul pentru că la acest circuit mă chinui mult și va trebui să fim concentrați în continuare, la fel ca la Phillip Island. Așa ar fi perfect.

  „Cursa asta va fi mult mai dificilă decât cea de la Phillip Island pentru că e mai mult de oprit și de accelerat. În anumite locuri pot păstra viteza iar asta ajută enorm la ieșirea din viraje.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss