More

  Latest Posts

  Vinales în top, Marquez cu cele mai multe tururi şi echipa KTM ocupată în Barcelona

  Maverick Vinales a condus un Yamaha 1-2 în fața coechipierului său Fabio Quartararo la testul de după Marele Premiu al Cataluniei, luni, la Barcelona.

  Cea mai mare parte a grilei a rămas pe circuitul de Barcelona-Catalunya pentru a doua serie de testare din timpul sezonul 2021, deși Aleix Espargaro, de la Aprilia, a preferat să nu ia parte din cauza unor umflături în braț – o moștenire a intervenției chirurgicale recente.

  Takaaki Nakagami de la LCR a condus prima oră a alergării cu 1m40.648s, pilotul Honda ajutând în programul extins de testare al HRC răspândit între toți piloții săi.

  Sesiunea a fost marcată cu un steag roșu în minutul 45, din cauza unui accident suferit de Luca Marini de la Avintia, deși italianul a fost nevătămat în deversare.

  Franco Morbidelli nu a avut niciun element nou de testat luni și s-a concentrat în mare parte pe lucrările de instalare şi setări, pilotul Petronas SRT fiind cel mai rapid după a doua oră pe Yamaha cu 1m40.22s.

  Campionul mondial în exercițiu Joan Mir a condus ședința după a treia oră cu 1m39.816s, un purtător de cuvânt de la Suzuki declarând că programul spaniolului a constat în testarea ideilor de montare a motocicletei și părţilor electronice, dar fără noi evoluții.

  dsc8123.middle

  Cu Alex Rins, eliminat în urma unei intervenții chirurgicale la brațul drept, pe care l-a rupt joi într-un accident de antrenament, Sylvain Guintoli i-a luat locul luni.

  Timpul lui Mir a reprezentat referința pentru o bună perioadă de timp, înainte ca Quartararo să preia conducerea cu 1m39.537s pentru a încheia a șasea oră.

  Quartararo a recunoscut luni după-amiază că ar fi trebuit să fie descalificat de la GP-ul catalan de duminică pentru incidentul cu combinezonul deschis în etapele de închidere.

  În schimb, a primit o penalizare de trei secunde, care l-a scăzut în poziţia a șasea, fiind deja scăzut de la a treia la a patra cu o altă penalizare de trei secunde pentru o încălcare a limitelor pistei.

  Cu mai puțin de 50 de minute din sesiune, coechipierul său Yamaha, Vinales, a ocupat primul loc cu 1m39.516s, înainte de a-l îmbunătăți la 1m39.400s.

  Ambii piloţi Yamaha au lucrat la idei de configurare de bază, în timp ce Vinales a încercat, de asemenea, un nou șasiu și braț oscilant din carbon în timp ce lucra la ritmul său de final de cursă.

  Nakagami a completat top 3 în fața lui Mir și Ducati-ul lui Francesco Bagnaia, care s-a prăbușit în virajul 5 după-amiază.

  Pol Espargaro a avut, de asemenea, un accident luni, în virajul 9, dar pilotul Honda a fost al șaselea înaintea lui Johann Zarco, Morbidelli, câștigătorul cursei Miguel Oliveira și celălalt SRT Yamaha al lui Valentino Rossi.

  Marc Marquez a arătat semne clare de îmbunătățire a stării sale fizice, pe măsură ce a realizat 87 de ture pe Honda-ul său în locul 11, la 0,654 de secunde de ritmul general, înaintea lui Brad Binder și Marini.

  dsc8907.middle

  Jack Miller s-a alăturat coechipierului său Ducati Bagnaia în capcana de pietriș virajul 5 și a fost al 14-lea în fața lui Alex Marquez de la LCR.

  Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss