More

  Latest Posts

  Viñales cel mai rapid în ziua 2 a testului de la Sepang

  Starul Aprilia, Maverick Vinales, a revenit pe RS-GP și Bezzecchi a fost cel mai rapid dintre începători.

  Ziua 2 a testului MotoGP de pe Circuitul Internațional Sepang s-a încheiat și cel mai rapid a fost Maverick Viñales de la Aprilia Racing, care a stabilit un timp de 1:59.883s în prima sa zi pe pistă în 2022. Aprilia este singura fabrică care are concesii, ceea ce înseamnă că atât Viñales, cât și Aleix Espargaro se pot alătura testelor și începătorilor de pe pistă în timpul testului de Shakedown. Viñales a pilotat alături de pilotul de teste Aprilia Lorenzo Savadori.

  Pilotul de teste al echipei Ducati Lenovo, Michele Pirro, a ieșit din nou pe pistă pentru marca din Bologna, iar italianul se juca cu ceva componente aerodinamice. Pirro a revenit la utilizarea aripilor și a carenului lateral cu specificațiile din 2021, ceea ce probabil sugerează că el și Ducati reconfirmă dacă pachetul aero din 2022 este sau nu un pas înainte.

  Pilotul de teste HRC, Stefan Bradl, după ce a ratat Ziua 1, a dat curs noului RC123V. Germanul lucra la cel de-al doilea șasiu din 2022 pe care Honda îl are în arsenalul lor, văzut anterior la Jerez la sfârșitul anului trecut. În plus, evacuarile alte câteva elemente au fost actualizate de la Testul Jerez.

  Marco Bezzecchi

  Cel mai rapid începător din Ziua 2 a fost Marco Bezzecchi de la Mooney VR46 Racing Team. Cel mai bun timp al italianului a fost 2:00.734s, puțin mai rapid decât cel al lui Raul Fernandez (Tech3 KTM Factory Racing) 2:00.819s. Darryn Binder (Cu Yamaha RNF MotoGP Team) și-a continuat adaptarea la MotoGP, sud-africanul a fost cu puțin peste o zecime față de Remy Gardner (Tech3 KTM Factory Racing) 2:01.177s, în timp ce acesta din urmă își îngrijește accidentarea la încheietura mâinii.

  În altă parte, Fabio Di Giannantonio (Gresini Racing MotoGP) a fost nevoit să rateze Ziua 2 din cauza unor probleme cu stomacul. Sperăm că italianul va fi suficient de bine pentru a pilota în a treia și ultima zi a Shakedown-ului. Yamaha a debutat componente aerodinamice noi în timpul Shakedown-ului. Sunt în mare parte aceleași, dar acum aerodinamicul trece pe toată partea din față a prizei de aer, similar cu configurația de pe Aprilia RS-GP. Aripile noi au fost un punct de discuție și cu Team Suzuki Ecstar, cu pilotul de teste Sylvain Guintoli înapoi pe pistă pentru fabrica din Hamamatsu.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss