Latest Posts

Villeneuve: Ocon „de toată jena” pentru contactul cu Verstappen.

Vizualizări: 17823

Fostul Campion Formula 1, Jacques Villeneuve spune că Ocon este „de toată jena” în urma coliziunii controversate cu Max Verstappen din Marele Premiu al Braziliei.

Ocon a primit o penalizare stop and go de 10 secunde pentru incident. Acesta încercând să revină în turul prim depășindul pe liderul cursei.

Villeneuve a citat de asemenea alte incidente ale pilotului Force India, și a sugerat că îi lipsește ceva.

„Ocon este de toată jena. A fost ridicol. Și ce-a mai rea parte este că toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, iar pe radio nu a fost nici măcar un „îmi pare rău băieți, am greșit”. Este bine să accepți când greșești.

„Ai voie să revii în turul prim, dar o faci cum trebuie. Nu ai voie să expui liderul la un asemenea risc. Nu faci ceva care îl forțează pe orice alt pilot să piardă timp, și care își asumă și el un risc.

„Depășirea pe linie dreaptă, când ești în față este ok. Dar ce am văzut a părut o bătaie pentru conducerea cursei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Asta arată că îi lipsește ceva. Toate incidentele din ultimii doi ani în care poate că a fost vina lui, poate nu, dar poți să fii de părere că poate el a fost cel care a greșit, pentru că nu a citit situația corespunzător.

„Și nu învață niciodată, pentru că nu este niciodată vina lui, niciodată.”

Villeneuve a spus că este simpatetic față de Verstappen.

„Am crezut că reacția lui Verstappen a fost una reținută. Nici măcar nu l-a pocnit!

„Ce vrem să vedem? Vrem emoție, vrem să vedem gladiatori. A fost bine să vedem asta. Iar celălalt este și mai înalt decât el oricum!

„Max a fost incredibil, iar depășirile sale de la începutul cursei, fără DRS, agresive, curate. Este un Max diferit. Pare că după Monaco, i-a furat talentul lui Ricciardo, și tot ce era bun în Ricciardo atunci.

„Deja îl aveam pe Max, dar s-a descotorosit de ce era rău și a luat ce era bun de la Ricciardo, a făcut un pas enorm. În ultimele câteva curse a fost foarte impresionant.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss