More

  Latest Posts

  Viitorul sună bine pentru tinerii piloţi de la CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş!

  Alexandru Cristea, în vârstă de 15 ani, de la ACS Pro Timiș, a obținut locul secund la juniori 2 în etapa de la Râmnicu Vâlcea din cadrul Campionatului Național de Îndemânare Auto, iar cu punctele strânse și-a asigurat titlul de campion național.

  Fratele său mai mic, Dragoș Cristea, în vârstă de 13 ani, tot de la ACS Pro Timiș, a încheiat pe poziția a doua, asigurându-și locul al doilea la general în campionat la juniori 1 cu o etapă înainte de final. Mihai Alexandrescu, de la CS Krepelka Motorsport, a bifat un binemeritat loc secund la clasa 1600 cc și astfel a adunat la rândul său punctele necesare pentru a obține titlul de campion în Campionatul Național de Super Slalom cu o etapă înainte de tragerea cortinei.

  Atât CS Krepelka Motorsport, cât și ACS Pro Timiș își vor susține în continuare sportivii din campionatele naționale de viteză în coastă, Super Rally și Slalom Paralel, unde se mai conturează cel puțin încă trei titluri naționale și o mulțime de podiumuri de campionat.

  Pro Timiș

  „Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş pentru susținerea și încrederea acordată. Pe lângă deja consacrații sponsori și parteneri privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Radu Badea (Super Ball) și Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group), avem un nou partener, în persoana doamnei Diana Szijarto (Imi Moni Oil), o înfocată susținătoare a activităților sportive”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două titrate cluburi de automobilism din vestul țării.

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport / ACS Pro Timiș

  Photocredit: Krepelka Motorsport / ACS Pro Timiș


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss