GP24 Media

LATEST POSTS

Viitorul sună bine pentru tinerii piloţi de la CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş!

Vizualizări: 12109

Alexandru Cristea, în vârstă de 15 ani, de la ACS Pro Timiș, a obținut locul secund la juniori 2 în etapa de la Râmnicu Vâlcea din cadrul Campionatului Național de Îndemânare Auto, iar cu punctele strânse și-a asigurat titlul de campion național.

Fratele său mai mic, Dragoș Cristea, în vârstă de 13 ani, tot de la ACS Pro Timiș, a încheiat pe poziția a doua, asigurându-și locul al doilea la general în campionat la juniori 1 cu o etapă înainte de final. Mihai Alexandrescu, de la CS Krepelka Motorsport, a bifat un binemeritat loc secund la clasa 1600 cc și astfel a adunat la rândul său punctele necesare pentru a obține titlul de campion în Campionatul Național de Super Slalom cu o etapă înainte de tragerea cortinei.

Atât CS Krepelka Motorsport, cât și ACS Pro Timiș își vor susține în continuare sportivii din campionatele naționale de viteză în coastă, Super Rally și Slalom Paralel, unde se mai conturează cel puțin încă trei titluri naționale și o mulțime de podiumuri de campionat.

Viitorul sună bine pentru tinerii piloţi de la CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş!

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş pentru susținerea și încrederea acordată. Pe lângă deja consacrații sponsori și parteneri privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Radu Badea (Super Ball) și Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group), avem un nou partener, în persoana doamnei Diana Szijarto (Imi Moni Oil), o înfocată susținătoare a activităților sportive”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două titrate cluburi de automobilism din vestul țării.

Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport / ACS Pro Timiș
Photocredit: Krepelka Motorsport / ACS Pro Timiș
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES