GP24 Media

LATEST POSTS

VIDEO: Unde a dispărut viteza echipei Ferrari? -Video-

Vizualizări: 20040

La un moment dat în acest sezon, Ferrari arăta bine să câștige Campionatul Constructorilor, cu Sebastian Vettel pe scaunul din față pentru a câștiga și titlul de piloți. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni se pare că totul a mers prost pentru Scuderia Ferrari, iar Mercedes și Lewis Hamilton sunt acum cei mai copleșiți favoriți pentru a câștiga aceste titluri. Panoul Autosport discută de ce și cum lucrurile par a fi așa de greșite pentru Ferrari …

YouTube video

Videocredit: Autosport

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES