Latest Posts

Victory Plast alaturi de Leo Borlovan!

Vizualizări: 28867

Victory Plast- Noul Partener Team LB16.Victory Plast alaturi de Leo Borlovan!

Mai este puțin timp până la cursa de la Portimão, Portugalia, unde Leo Borlovan va concura în premieră pe un prototip Radical SR3 RSX, iar astăzi compania Victory Plast s-a alăturat partenerilor TeamLB16 care împreună cu Leo Borlovan intră pe scena internațională a curselor.Victory Plast alaturi de Leo Borlovan!

„Ne bucurăm să avem noi parteneri pentru sezonul ce a rămas si sezonul 2022 pentru care avem planuri mari atât la nivel național cât și internațional, planuri care fără ajutorul partenerilor nu se pot realiza” ne-a spus Leo Borlovan

Echipa Victory Plast, cu o experienta de aproape 20 de ani în domeniu, execută la comandă tâmplărie din pvc şi aluminiu cu geam termopan. Victory Plast produce şi montează ferestre şi uşi, într-o gamă diversificată de profile şi culori. O companie românească de familie de peste 20 ani, cu o colaborare de succes cu diferiți producători de profile, astfel încât să vă putem oferi o soluție potrivită şi completa de tâmplărie termopan, pentru reabilitarea apartamentelor și caselor vechi, dar mai ales pentru construcții noi in sistem de “case pasive”.

Victory Plast oferă următoarele produse:

 • Ferestre: Victory Plast oferă siguranța in cazul celor mai diverse tipuri de deschidere, construcții si domenii de utilizare. Ferestrele dispun de proprietăți deosebite de izolare termica si fonica. Mai mult, adâncimea mare de construcție asigura rezistenta sporita a colturilor termosudate ale ferestrei si obținând astfel mai multa rezistenta pentru fereastra. Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdăria, ceea ce facilitează curățarea ferestrei.
 • Uși de intrare: Prin intermediul variantei clasice a ușilor de intrare puteți aduce o notă personală căminului dumneavoastră. Combinația de forme și culori nu cunoaște limite. Creați-vă propriul model de ușă de intrare, conform preferințelor dumneavoastră. Aspectul plan al cercevelei ușii în cazul variantei de design oferă valoare estetică fără a renunța la caracteristicile necesare privind siguranța și izolația termică. Astfel, aceasta oferă mai multă libertate în ceea ce privește aspectul, facilitând totodată îngrijirea ușii de intrare datorită lipsei pragului. Pentru a îmbunătăți semnificativ rigiditatea la torsiune și la nivelul colțurilor a cercevelei ușii de intrare, sunt disponibile colțare de îmbinare cu fixare prin sudură. Gama variată de accesorii permit construirea tuturor tipurilor obișnuite de uși de intrare. În profilul ușii de intrare pot fi montate orice elemente de feronerie și sisteme de închidere disponibile în comerț. Ușile de intrare pot fi fabricate cu deschidere către interior sau exterior. Profilul de uși de intrare este disponibil în varianta standard în numeroase nuanțe și folii decorative (cu aspect de lemn). Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon este adecvat si pentru persoanele cu dizabilități. Acoperirea din aluminiu a pragului asigură o rezistență ridicată a pragului, mai multe planuri de etanșare și un bloc de etanșare integrat la nivelul colțului cu piesă-pereche pentru o capacitate sporită de etanșare.
 • Plase: Cu sistemul Vistory Plast de protecție contra insectelor vizitatorii nepoftiți rămân afara iar dvs. puteți avea o noapte liniștita.

Avantaje:

  • stabilitate datorita ramei din aluminiu;
  • rezistenta la acțiunea UV si a factorilor climaterici;
  • transparenta ridicata;
  • montare si demontare simpla;
  • nu implica modificări ale ramei ferestrei;
  • plasa propriu-zisa poate fi din fibra de sticla, otel sau aluminiu, ori poate fi înlocuita cu tesătura obturanta ignifuga.
  • Montajul nu constituie o problema nici pentru cei care nu sunt specialiști. Sistemul Victory Plast de protecție contra insectelor se poate realiza in rama fixa, in rama mobila sau tip rulou.

Prin intermediul punctelor de lucru, Victory Plast reușește să acopere județele Timiș şi Arad în următoarele locații:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 • Timișoara, Str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel (fostul Borzești) nr.4 (vis-a-vis de Biserica Ortodoxă), Tel. Mobil 0723599609, 0722 467.220
 • Lugoj, Str. Nicolae Titulescu nr.12, Tel. Mobil 0724 388.210
 • Sânnicolau Mare, Str. Mihai Viteazu nr.4, Ap.5, Tel. Mobil 0723 884.524
 • e-mail: [email protected]

Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Merpano SRL, Sotica Farm, Aktcom Brands, ii Fisan, Victory PlastPsihorelli ConstructClinica iDentist, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare piloții de la ART Racing Services Ltd susținut de GP24 Motorsports și GP24 Media.

Mai multe știri despre Leo Borlovan găsiți AICI.

Sursa: Leo Borlovan
Photocredit: gp24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Leo Borlovan

Latest Posts

Don't Miss