More

  Latest Posts

  Victorii tricolore în Drift Kings International Series.

  Campionul național Claudiu Adam a câștigat prima etapă din cadrul competiției europene Drift Kings, în timp ce la divizia Drift Queens victoria i-a revenit Nataliei Iocsak.

  Noua generație din driftul românesc confirmă și la nivel internațional. La numai 18 ani, Adam a învins adversar după adversar în battle-urile de pe circuitul ungar Tokol Ring și s-a încununat „rege” după prima etapă a Drift Kings International Series. În finală, românul a trecut de ungurul Bilik Bertalan. Pe 3 s-a clasat Călin Ciortan.

  Pentru Adam înseamnă o nouă premieră în drift, fiind cel mai tânăr câștigător la Divizia Pro în etapa europeană după ce în 2021 a devenit cel mai tânăr campion național la Pro din istoria României.

  În divizia feminină a Drift Kings, Natalia Iocsak (19 ani) a obținut de asemenea victoria, clasându-se totodată și pe poziția a doua la Divizia Drift Kings Pro 2, acolo unde a fost învinsă de austriacul Lukas Dobias. Pe 3 la Drift Queens s-a clasat tot o reprezentantă a țării noastre, Alice Ene, care are doar 15 ani.

  Drift Kings

  În ultimii ani, mai mulți tineri piloți au apărut în Campionatul Național de Drift organizat de RoDrift sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Printre cei care au mai impresionat în această perioadă se mai numără Gabi Imre jr (15 ani), Eduard Niță (21 de ani), Ștefan Zaharie (21 de ani), Albert Olteanu (15 ani) și Antonio Negreanu (16 ani).

  Prima etapă din Campionatul Național de Drift va avea loc în perioada 27-29 mai pe circuitul Transilvania Motor Ring din județul Mureș, însă până atunci se va desfășura o primă rundă, tot în Mureș, în cadrul clasei Street, pe 7 și 8 mai.

  • Mai multe știri despre Piloții Români găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Drift Kings


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss