Latest Posts

Victorie pentru Victor Nicolae în Romanian All-Star Race

Vizualizări: 21672

Weekendul trecut, scena Sim Racing-ului românesc a fost acaparată de Romanian All-Star Race, cei mai buni piloți din Racing League Romania și Campionatul Național Digital de Circuit fiind prezenți la acest eveniment.

Prima cursă s-a desfășurat pe Motorpark România. Din pole a plecat Victor Nicolae-Cupra TCR, el împreună cu Dragoș Simion pe aceeași mașină, au oferit un duel ce a reușit să capteze atenția de-a lungul cursei.

Dar performerul zilei a fost Radu Dumitrescu. Pe o Ginetta G55 GT4, el câștigă prima cursă grație și unei strategii bine puse la punct. Pe podiumul cursei au venit Nicolae și Simion. Oscar Williams își adjudecă victoria la clasa sa.

Manșa a doua i-a regăsit pe concurenți în Marea Britanie, mai exact pe Donington Park. Nicolae obține pole position-ul și aici, dar în cursă greșește de doua ori. Astfel victoria i-a revenit lui Andrei Bechir-Cupra TCR. La bordul unei Ginetta, Nicolae vine pe locul 2, iar Leo Borlovan-Cupra TCR completează podiumul.

La finalul celor două curse, Victor Nicolae este victorios cu 48 p. Oscar Williams termină la doar un punct în spatele învingătorului, iar Andrei Bechir obține bronzul cu 40 p în dreptul său.

Foto-Facebook-Racing League Romania

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss