More

  Latest Posts

  Victorie pentru Victor Nicolae în Romanian All-Star Race

  Weekendul trecut, scena Sim Racing-ului românesc a fost acaparată de Romanian All-Star Race, cei mai buni piloți din Racing League Romania și Campionatul Național Digital de Circuit fiind prezenți la acest eveniment.

  Prima cursă s-a desfășurat pe Motorpark România. Din pole a plecat Victor Nicolae-Cupra TCR, el împreună cu Dragoș Simion pe aceeași mașină, au oferit un duel ce a reușit să capteze atenția de-a lungul cursei.

  Dar performerul zilei a fost Radu Dumitrescu. Pe o Ginetta G55 GT4, el câștigă prima cursă grație și unei strategii bine puse la punct. Pe podiumul cursei au venit Nicolae și Simion. Oscar Williams își adjudecă victoria la clasa sa.

  Manșa a doua i-a regăsit pe concurenți în Marea Britanie, mai exact pe Donington Park. Nicolae obține pole position-ul și aici, dar în cursă greșește de doua ori. Astfel victoria i-a revenit lui Andrei Bechir-Cupra TCR. La bordul unei Ginetta, Nicolae vine pe locul 2, iar Leo Borlovan-Cupra TCR completează podiumul.

  La finalul celor două curse, Victor Nicolae este victorios cu 48 p. Oscar Williams termină la doar un punct în spatele învingătorului, iar Andrei Bechir obține bronzul cu 40 p în dreptul său.

  Foto-Facebook-Racing League Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss