Latest Posts

Victorie pentru Ott Tanak în Raliul Turciei

Vizualizări: 33109

Estonienii Ott Tanak/Martin Jarveoja-Toyota Yaris WRC au reușit să se impună în Raliul Turciei, pentru ei fiind cel de-al patrulea succes stagional din acest sezon. Echipajul Toyota a profitat de problemele  întâmpinate de adversarii săi la lupta pentru titlu, Neuviile și Ogier, ambii fiind șiliți la abandon în penultima zi de concurs.

Numele ce au încheiat în puncte sunt Teemu Suninen, Andreas Mikkelsen, Henning Solberg, Jan Kopecky, Simone Tempestini, Chris Ingram și Sebastien Ogier(a terminat raliul folosind regula Rally2).

La general, Neuviile este lider, Tanak urcă pe 2, iar Ogier coboară pe 3.

România a fost reprezentată de două echipaje, Simone Tempestini/Sergiu Itu-Citroen C3 R5 și Raul Badiu/Gabriel Lazăr-Ford Fiesta R2T.

Tempestini/Itu au reușit o performanță remarcabilă, ei terminând pe locul 8 la general și pe 2 la WRC2, clujenii prezentând un ritm bun și eficient, în penultima zi de concurs au reușit să aibă și o victorie de specială.

Celălalt echipaj a concurat în JWRC. Din păcate, au abandonat în penultima zi de concurs cu probleme la cutia de viteze, dar au luat startul în ultima zi de concurs, dar parcursul s-a încheiat pentru ei foarte repede după o ieșire în decor. Chiar și cu aceste probleme, cei doi au arătat că pot pune presiune pe numele grele din JWRC, în cea de-a doua zi de concurs, reușind un loc 2 pe ultima probă, iar înainte de primul abandon, reușiseră să ajungă în Top 5.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Runda cu numărul 11 a WRC va avea loc în perioada 4-7 octombrie, în Țara Galilor, totul putând fi vizionat pe TelekomSport, Red Bull TV și WRC+.

 

Foto-Facebook-Ott Tanak

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss