GP24 Media

LATEST POSTS

Victorie pentru Kristoffersson în Canada

Vizualizări: 16540

Suedezul Johan Kristoffersson-VW Polo GTI RX se impune în etapa a șaptea a Campionatului Mondial de Rallycross, desfășurată pe circuitul Trois-Rivieres din Canada. Johan a dominat ziua secundă, el câștigând Q3, Q4, Semifinala 1 și Finala, după ce în prima zi se afla pe locul nouă. Prima zi de concurs i-a revenit lui Sebastien Loeb, alsacianul impunându-se în Q1 și Q2. Kristoffersson a avut un parcurs excelent în finală, pentru suedez fiind cel de-al șaselea succes din actualul sezon. Pe podium au mai urcat Timmy Hansen și Sebastien Loeb, ambii pe Peugeot 208 RX, iar piloții ce au terminat în puncte sunt Mattias Ekstrom-Audi S1 RX, Petter Solberg-VW Polo GTI RX și Janis Baumanis-Ford Fiesta RX.

În clasamentul general, Kristoffersson se află pe 1, Loeb este pe 2, iar Hansen pe 3, ambii cu același punctaj, 140 de puncte.

Runda a opta a World Rallycross va avea loc în Franța, pe circuitul Loheac, în perioada 1-2 septembrie.

Foto-fiaworldrallycross.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES